Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serowel
Magro, troszkę sie mylisz, przed banem na kinie miałem tam okazje trochę pobotowac i powiem szczerze ze takiego porządku dawno nie widziałem. Na pewno nie jest to morgana sprzed roku.
Gdybyście tak jeszcze olafa wypierdolili to byłoby zacnie, oh nie jeden z Was żalił mi się na niego.
Śmieć zajmuje wszystko co najlepsze i jeszcze mu mało, nic dziwnego ze kenami z ziomkami go u*******a, trzeba by im tylko troszke pomoc 
Najbardziej rozjebał mnie na vt kyry jak powiedział ze walczy caly czas w wojnie i ma prawo zajmować co chce, szkoda tylko ze "achilles" nie wie co to war mode :S
Dzisiaj jak zrobiliśmy sobie sneaka na niego a vdl ( jo, fail, jakiś kretyn dal loga na stacku xD ) to wpadly tylko chary którymi on botuje. Czyżby reszta flow miała na niego juz wyjebane?
Angelos, gz.
filmik 6 minut, wstęp jakieś 3:30 min mszy, w środku urywek czyszczenia dhq i 3 fragi z wojny, gdzie go pewnie nawet na charze nie było, zakończenie minuta. Jakbyś tak jeszcze troszkę tibii dodał to byłoby na 6+ !
|
co do movie - chcialem przetestowac nowe napisy , nowe efekty dymu i takie pierdoly. Nie bede robil 1000000x movie o warze i tych samych fragach , bo to jest nudne tak ze chuj , wiec zrobilem o czyms , o czym jescze nie bylo. Ktos tam sie obsral koprem na tibia.com, ze lick dupy Victerona - kurwa a On daje mi cos za ten filmik ? bo nie wydaje mi sie... skoro robie go bezinteresownie , to znaczy , ze PO PROSTU GO LUBIE
pozatym wjebal Fiata - Uno w tibie ,a to juz cos ;p
@Zyga
zgadzam sie w 100% , nie rozumiem , dlaczego Flow daje smieciowi zarabiac flote na ich serwerze... ludzie , na tych miejscowkach mozecie robic zajebista kase , sprzedawac na allegro i kupic se cos zajebistego , albo zabrac dziewczyne gdzies... wkoncu to wy dawaliscie chary na wojne i to wasz server... ale zreszta co mnie to gowno obchodzi , nie wnikam w sprawy , ktore mnie nie dotycza ^^
Next Movie:
Pierdole juz movie o tibii i teraz robie prawdziwy trailer , chyba o 'The Day when earth stood'
Oczywiscie juz bez bledow typu 'there were .. kurwa ma byc THEY ... a chuj , nie chce mi sie poprawiac i renderowac od nowa...' albo literka przeskoczy z 'Brave human na braCe human...' tez nie poprawiam , wyjebane..