Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2010, 11:37   #19849
El.Drinio
Użytkownik Forum

El.Drinio's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Hiberna/Danubia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ksiezniczka12345 Pokaż post
smieszy mnie to co wypisujecie... Sami zachowujecie sie nieprzyzwoicie .Cos wam nie pasuje bo ktos wam sie gdzies wbil jak to wy nieraz robicie?Lord Guzek Kolo mnie lata nie raz i chce mi robic na zlosc? myslicie ze mnie to zaboli? to jestescie w bledzie.ty ile tu juz grasz..4-5 lat? haha Masz tu 290 lvl.Gratz stary.Ale to nie zaden wyczyn.Wbij 290 na pvp serverze to zobaczymy jaki jestes koks. Nie powiem ci gdzie wczesniej gralam jaka postac czy lvl bo i tak za slaby jak dla mnie jestes..Ty na pvp serv nie pojdziesz...Bo musisz sobie tutaj bota puscic by wbic level xD
Taki cwaniak z ciebie A tak ostatnio wygladales
Moze chcesz cos udowadniac ?Jedno ci tylko powiem ,ze tak juz zawsze bedzie nie po twojej mysli..dopoki wy sie nie zmienicie i nie bedzie jakiegos rozejmu.wy najwyrazniej wolicie szczekac i robic swoje niż dojsc z nami do jakiegos porozumienia...Powodzenia...nic nie osiagniecie przez to. I tak o to kolko wasze sie zamyka.. Do widzenia -świat się zmienia
Ty idiotko bo inaczej do ciebie chyba zwracać się nie można, widać jaki poziom prezentujesz mastahu pvp, jeśli chcesz się z kimś równać to przyjmij war moda od nich to pierwsza sprawa, po drugie jeśli chodzi o gre guzka na pvp jak byś chciała wiedzieć ma on 130 ms''a na saphirze a że nie wbił tam jeszcze 200 to tylko dlatego że poprostu mu się nie chce. Cze zerowcu.

Ostatnio edytowany przez El.Drinio - 22-02-2010 o 12:40.
El.Drinio jest offline   Odpowiedz z Cytatem