Zobacz pojedynczy post
stary 22-02-2010, 16:32   #17
Matello
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 04 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez B3K0N Pokaż post
Można mieć dista 50 na 80 levelu i grać
Oczywiście, że można Polecam na tym discie na 80 lvlu larwy w porywach na scaraby. Ewentualnie dobić 85+ dista i iść na hydry z assassin starami Jak kto woli ^^
Skill dla paladyna jest bardzo ważny i opłaca się katować przy treningu, żeby potem nie przeżywać katuszy na expieniu. I proszę żeby się tu nie wypowiadali sorcowie i druidzi ze swoją "wiedzą o paladynach".
@atutor
Skilluj jak chcesz, pamiętaj tylko że mocniejsze potworki wymagają większego skilla, no i skill zmniejsza waste i ryzyko zgonu. Postaraj się żeby na 60 lvlu mieć skille 80, wtedy możesz przerwać skillowanie (do 80tki wpadnie myślę 85, a to wystarczy [chodź wg. mnie to mało, 90 dista na 80tce powinno być, ale to moje zdanie]). Ewentualnie jak nie lubisz skillować, exp na mobkach mających słabego arma.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarujaca_Lola Pokaż post
W końcu jakiś głos rozsądku. Niestety do większości 12-latków to nie trafia. Ważne jest by na xx lvl mieć xx skille i móc się chwalić w piaskownicy jakie to mam fajne cyferki.
Zależy jak to rozumieć, dla mnie większe skille dają większą przyjemność, bo ubijam mocniejsze mobki i mam więcej alternatywnych expowisk.

Jeżeli chodzi o PACC, opłaca się kupić w każdym momencie moim zdaniem, po prostu przyjemniejsza gra.

Ostatnio edytowany przez Matello - 22-02-2010 o 16:35.
Matello jest offline   Odpowiedz z Cytatem