Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serowel
|
heh , ciesze sie , ze podobaja sie wam filmiki , w ktore wkladam naprawde duzo pracy.
teraz w sumie nie zaluje , ze przez 2-3 miesiace do 5 rano nad sony vegasem siedzialem

tym bardzije, ze z tym pewnie bd kierowal przyszlosc.
Te filmiki to nic, od miesiaca zaczolem bardzo staranie uczyc sie Adobe After Effectu (od miecha dzien/noc do 4-5 rano testuje rozne efekty

), a te filmiki (Victeron , Trailer o Magra Ots) to byly probki. Takze od 2 tygodni~ robie filmik o Kyra Warze. Jutro z rana umieszcze trailer , nad ktorym 'Postaralem sie bardzo'. No a gdzies pod koniec Marca wyjdzie full film.
Mysle, ze czegos takiego jeszcze nigdzie na youtubie nie zobaczyliscie...
PS: Antek i reszta ziomkow:
dzieki wam wielkie , ze staracie sie w przeciwienstwie do innych oceniac moje filmiki tak , jak sie wam podobaja , a nie ze wzgledu 'pamietam tego maga , wjebal mi sie na respa , to go zjade na forum'. Kazde wasze poprawki typu: napisy , wiecej/mniej tekstow/jakosc tekstow/inna muzyka za kazdym razem analizuje i w nastepnym filmiku staram sie poprawic. Takze wielkie dzieki za szczere komentarze, bo pomagaja mi w tworzeniu. Mimo , ze mielismy troche problemow ( Xaaro , dp Carlin

) to jestescie mi jak rodzina. Takze dzieks