Zobacz pojedynczy post
stary 23-02-2010, 22:01   #2021
Ziemniax
Użytkownik Forum

Ziemniax's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Orkowie stają się bardziej ofensywni i przejmują prawie całe Ashenvale, Auberdine zostaje rozwalone przez tsunami, Staghelm (prawowity przywódca Night Elfów) umiera... dość sporo.
Niech się cieszą, że nowym przywódcą będzie syn Hellscreama, a nie High Overlord Saurfang, bo w tym wypadku NE nie miałyby czego szukać w Kalimdorze
(ach, dawno się nie wypowiadałem )

Nie było mnie długo, wbijałem level warkiem, ale zapewniam, że wkrótce będę najlepszym tankiem EU

Co do Cataclsymu, to zmian jest baaardzo dużo, nie mówiąc już o lore (jak SPOILER! śmierć starego wodza taurenów, mianowanie Thralla na strażnika Tirisfal, czy wreszcie nadejście tego wielkiego złego KONIEC SPOILERA!), ale również zmiany statystyk postaci, jak usunięcie defense czy spell power, levelowania 1-60, wprowadzenie nowej drugorzędnej profesjii, wprowadzenie zmian w racialach ras, nowe klasy, no i tego, co najlepsze dla graczy - nowych raidów i instancji (Uldum, Grim Batol, wiele innych), oraz Worgenów i Goblinów, rzecz jasna

Pytanie tylko - kiedy?
Ziemniax jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.