[quote=Gonzo;2735991]Oczywiście, że masz problemy. I to spore, jak na osobę z takim ego.
- z takim ego ?

wywyzszam sie ? tak jak powiedzialem , zdarzaja mi sie bledy , jednak widzisz - bledy gramatyczne tego typu nie przeszkodzily mi w napisaniu matury rozszerzonej na dosc wysoki wynik. I tak przy okazji , to jestem dyslektykiem.
Zobaczymy , jak tobie pojdzie , bo z tego co wiem , to jeszcze nie pisales

wogule to Tjocke (bo to Ty , z tego co pamietam) jak gadalismy na vt z jamonami i innymi spainami , to jedyny masslog jaki poprowadziles zostal stlumiony w 4 i pol minuty , od flow nikt nie padl , od nas chyba 6 osob

bo nie potrafiles szybko dac przekazu. No i dostales lekki opierdol od Salera , to tak na boku..
czasami lepiej jest poslugiwac sie biegle jezykiem , niz znac 'koncoweczki' i gadac z predkoscia ' JA , CHCIALEM , POWIEDZIEC '..
to tyle odemnie co do angielskiego
@Whisperwind
dokladnie , co Gimli napisal - nie zwracam uwagi glownie na poprawnosc slowek itd. Staram sie , zeby czasy sie zgadzaly i przekaz byl latwy.
no nie da sie w 6 roznych sposobach napisac 'This Year' , bo ten jeden jest najlatwiejszy i najbardziej komunikatywny. Tak samo jak nie uzywam koncowek 'Since , For , An , A , The' poprawnie i nie patrze na zasady typu ' the nie moze wystepowac w liczbie mnogiej' bo jak mysle nad konstrukcja filmu, to takie cos wypada zupelnie z glowy.
No ale dzieki za rade , bo w przeciwienstwie do 'Boskiego amorozo z gory' chodzi Ci o przekazanie czegos na przyszlosc , a nie wywyzszenie sie w stylu 'tu taki i siaki blad , ja bym tego tak nie napisal'