Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lakii
A ja mam pytanie, co sie dzieje z nasza Lady - Ziarno? (to ta panienka z wodoglowiem ktora na czarno-bialych fotkach wyglada lepiej niz na kolorowych) 
|
A co slychac u Lady na premii? widze lvl do przodu? znalazlas sobie juz nowa ofiare na sponsora?
Kupisz mi pacca to zrobie Ci loda;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sehil
Ja pierdole chwila na tibia.pl i odrazu mi sie morda cieszy: D
|
dokladnie xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ansekabanse
Rlly?Wasz staly no liferski sklad byl obecny + brzy,i oczywiscie ludzie ktorzy siedzieli od poczatku wojny 24/7 (np siwuszka) zaczeli byc nieaktywni w momemcie kiedy zaczeliscie przegrywac.I kto w tym momemcie boi sie o lvle?Zbierajcie ekipe, i walczcie-przeciez o to wam chodzilo od poczatku wojny? [;;;;;;;; ;]]]]]]
btw zuter nikt ci nie kazal biec na ob bez supplies,a jak nie masz kasy to pozycz od tych ktorzy sępia,macie takich w ekipie w chooy
|
Jak bys byl z nami na vt to bys wiedzial dlaczego akurat teraz Siwuszki czy Alety nie ma za czesto. Ale mysle ze niedlugo beda znowu aktywni, zreszta Ci ktorych posadzasz o tchorzostwo w tej wojnie juz zrobili bardzo duzo. Teraz wiesz ze taka nolife Lady tez ma czasem wlasne ważniejsze sprawy.
omg ty najlepiej wiesz kto u nas sepi, kto co robi i jaki jest. Gz guild od ktorej nie musisz o nic sie prosic i jestej w niej bosem;° zapytaj urba moze wysle ci paczke z kyry po nastepnym update o.0
Cytuj:
Zuther zawsze bedzie ruda malpa ktora ucieka do Tibii przed swiatem prawdziwym. Rudzi to najslabsze ogniwo - sluza do gnebienia.
|
Znasz choc jednego rudego?
Cytuj:
Najbardziej podobal mi sie tekst zaslyszany na ventrilo z 2 miechy temu. Kamyxx lamus cos pierdolil, nikt go specjalnie nie sluchal po czym powiedzial ze idzie afk i zmienil kanal. Przez chwile panowala glucha cisza az nagle ktos rzucil tekst "korsarzowi gratulujemy kamyxxa". Jednak lamus zawsze bedzie lamusem 
|
To ze kamyxx slynie z cietej riposty to juz wiemy

A jednak przyjemniej slucha sie jego niz ciebie. Bez komentarza dla twojej inteligencji. Wystarczająco cie zycie bije:/
Na koniec specjalne pozdrowienia dla Lady Sterlajn. Niezla fota na nk. Ten kolor włosów hmmm super :* Moze zostane twoim sponsorem? Niestety nie moge przeniesc sie na premie:/ :*