Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 24-02-2010, 02:16   #5814
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angelos Pokaż post
- z takim ego ? wywyzszam sie ? tak jak powiedzialem , zdarzaja mi sie bledy , jednak widzisz - bledy gramatyczne tego typu nie przeszkodzily mi w napisaniu matury rozszerzonej na dosc wysoki wynik. I tak przy okazji , to jestem dyslektykiem.
Ciągle o tej maturze mówisz... Pamiętaj, to nijak ma się do umiejętności w komunikowaniu.

Cytuj:
Zobaczymy , jak tobie pojdzie , bo z tego co wiem , to jeszcze nie pisales
Wystarczy to, że urodziłem się w Anglii i od urodzenia mówię w tym języku. Już Ci to mówiłem kilka razy jak na Ventrilo sprzeczałeś się ze mną o język angielski w trakcie tworzenia "Rebellion Movie Trailer". Chyba? Nie no jasne, polska matura wyznacznikiem wszystkich umiejętności w każdej dziedzinie życia.

Cytuj:
wogule to Tjocke (bo to Ty , z tego co pamietam) jak gadalismy na vt z jamonami i innymi spainami , to jedyny masslog jaki poprowadziles zostal stlumiony w 4 i pol minuty , od flow nikt nie padl , od nas chyba 6 osob bo nie potrafiles szybko dac przekazu. No i dostales lekki opierdol od Salera , to tak na boku..
czasami lepiej jest poslugiwac sie biegle jezykiem , niz znac 'koncoweczki' i gadac z predkoscia ' JA , CHCIALEM , POWIEDZIEC '..
Hahah, pamiętam. I to nie były 4 i pół minuty, tylko jakoś półtorej, bo Flow miało massloga gotowego. No i nie pamiętam, by Hiszpanie tam byli...? Przynajmniej cały czas po polsku mówiłem. NO I PRAWIE TIASTES PADŁ, AAAA! PO RAZ DRUGI NO I - ZALOGOWAŁO 8 OSÓB, PADŁO 6 OSÓB (w tym ja), A NA KANALE BYŁO NAS DWUDZIESTU, AAAA!

Cytuj:
to tyle odemnie co do angielskiego
I całe szczęście. Nie spinaj się, bo wiesz, że nie mam nic przeciwko Tobie. Robisz dobre filmy, które musisz dopracować pod względem treści, i tyle. Zamiast sprzeczać się z każdym dookoła o to, po prostu zrób to. Bo to nie chodzi o to, żeby jakiś-tam-przekaz-był-zrozumiały. Nie ma być zrozumiały, ma być perfekcyjny. No, chyba, że "zrozumiały" Cię zadowala... Ale na tyle Cię znam, że wiem, żeś dosyć ambitny.

W sumie nie moja sprawa, co miałem do powiedzenia to już powiedziałem.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 24-02-2010 o 02:24.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem