zrobilem 3 odcinek jednak sie nie przedluzylo ale sie nameczylem z wklejaniem tych rzeczy w ..... z reszta sami zobaczycie sorry ze takie krutkie ale nie mam duzo czasu knokretnie to powinienem lezec w lozku ale jakos sie wyrwalem bo starzy na impreze poszli a brat dp kumpla na noc ok zaczynamy
echh ten caly przywodca noobow nawkrecal mi jazd bylem na femour hills ale tam nic nie bylo tylko jakies nooby zadnego nie bylo wiekszego kamienia ale z moich zrodel dowiedzialem sie gdzie jest prawdziwy super kamien i postanowilem sie tam wybrac stalem przed teleportem i czekalem na kumpli gdy nadeszlo 2 noobow niezla polewka
zabilem ich szybko i gdy przyszli k7umple od razy poszlismy tam gdzie zawsze byl ta ciachaczka do miesa lecz teraz zamist niej o.0 cos grozniejszego mstaer noob no to go rozwalilismy
poszlismy tam gdzie byl faraon lecz teraz byl tam nikt inny jak super hiper noob troche sie z nim meczylismy i zobaczylismy jak wielkiego skarbu on pilnowal ale co to super hiper noob jest ....... KOBIETA !!!!! wtf ???
rozwalilismy ją i poszlismy dalej caly czas jakies zasrane kamyki w nas walily ale ok weszlismy dalej i zobaczylem to czego caly czas szukalem kamienia mocy ktury zasila wszystkie mniejsze kamienie mial dziwna poswiate nad soba taka krystaliczna
szybko sie tego pozbylem i stalem z kolegami przed depo w ankrahnum i zadawalismy sobie dwa pytania czemu super hiper noob kiedys wroci i czemu nie mial zadnej ochrony
- Eeeee chłopaki cos tam idzie z polnocy co to jest ???
- Nie wiem wyglada jak ....
- jak???
- NOOB
- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ........
koniec opowiadania jak chcecie moge stworzyc jakas nowa historyjke o czyms innym tylko nie o noobach bo juz mnie to doluje

fejka robilem na szybko wiec moga byc bledy prosze o commenty jeszcze raz przepraszam ze taki krutki ostatni odcinek ale nie mam czasu pozdro all