Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2005, 19:47   #59
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Brave
6. Nekromanta --> Z takimi textami to możesz w swoim domu wyjeżdżać. Utrzymajmy poziom dyskusji, a nie zamieniajmy tego w pyskówkę, hmm?
Czyli wlasnie utrzymalem ten poziom. Sam sobie przeczysz. Jakbys UWAZNIE przeczytal posty, zauwazylbys, ze kilka(nascie) osobnikow gada w stylu "a hh jest gupie bo zpiewajom o zlym rzyciu" -.- Jesli chcialbym byc zlosliwy, moglbym napisac, ze trudno, aby nieogolone typy kazaly obciac wlosy innemu nieogolonemu typowi. Sorry, ale twoja argumentacja do mnie nie trafia.

@Scor : coz, zauwaz, ze kazdy typ muzyki ma inny sens przekazu. W metalu jest tak jak napisales (wierze na slowo, bo tego typu muzyki nie slucham), w hh jest o ciezkim zyciu, paleniu blantow etc, bo ta muzyka adresowana jest do mlodziezy. A zazwyczaj jest tak, ze mlodziez ma "ciezkie" zycie, pali blanty, chodzi na imprezy etc.Trudno, zeby tego typu teksty byly wlasnie w metalu ew. muzyce klasycznej...Sa tez takie zespoly hh / metalowe, ktore maja inny styl muzyki (np. kaliber44).

@Ktos-tam : glupota jest smianie sie z tego, ze ktos jest skejtem, a usprawiedliwianie metala, bo nosi czarne ciuchy. Dla skejta metal jest po prostu smieszny i vice versa. Zreszta, nie oceniajcie ludzi po ciuchach. Btw. prosze nie mowic "a skejt kazal mi sie inaczej ubierac" bo to kazdy moze powiedziec i zalezy to od czlowieka, a nie od muzyki, ktorej slucha.

@All : chcialbym tez, aby w tym temacie padaly jakies argumenty, bo jakos 75% ludzi krzyczy "w hh spiewaja o jakichs imprezkach i to nie ma rytmu / melodii" a drugi odkrzykuje "a w metalu dra ryje!". W obu tych grupach mozna znalezc kicz, ale dziwie sie, ze "cywilizowani" ludzie oceniaja caly styl muzyki przez pryzmat 1 glupiego utworu. Nie ma sensu tez krzyczec 'a mi siem hh nie podoba, jest gupi, wolem metal". Sam przepadam raczej za hh, chociaz "skejtem" i "dresem" nie jestem. A jesli trafi sie cos ciekawego z metalu, tez tego poslucham, bo czemu nie?
Ashlon jest offline