Zobacz pojedynczy post
stary 28-02-2010, 13:52   #1064
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

Cytuj:
Na konsolach po 12 (czyli lacznie 24), na kompie po 16 (lacznie 32). Na mapce z bety to wystarczylo w zupelnosci, jak bedzie gdzie indziej - zobaczymy.
Na becie to ja miałem czasem wrażenie, że to wręcz za dużo ;-P.
Ale niektórzy lubią takie typowe rozwałki, chociaż ja bardziej preferuję mniejsze i bardziej taktyczne gry :d.
Już nie wspominam o fakcie, że wg. mnie FPSy na konsole= Epic Fail.

Cytuj:
Narozniki tez sie rozwalaja - tyle, ze bledy pojawiala sie czesciej niz w innej czesci budynku i dlatego chyba wrazenie, ze trudniej je rozwalic. Kilka razy tez mialem sytuacje, ze walnalem z RPG prosto w sciane z odleglosci kilku metrow i sciana dalej stala. Jedynym niezniszczalnym elementem w budynku jest podloga i te skosne podpory dachu. W niektorych miejscach rowniez sciany wewnetrzne.
Pamiętam jak grałem w jedynkę na konsoli to nigdy nie udało mi się rozwalić narożniku :/. W becie nie pamiętam, bo za dużo się działo bym do takich rzeczy uwagę przywiązywał .

I właściwie- CoD jest zupełnie arcadowy i jest stworzony z myślą dla małych noobasów, a BC2 to już klasa wyższa

Cytuj:
W mojej ocenie BC2 wyprzeda MW2 o kilka klas, ale nic dziwnego - sam Ryba mowi, ze jestem fanbojem
Fanboj wita fanboja? ;d

@Edit:
Gra ktoś w demo Supreme Commander 2? Ja właśnie ściągam
Oerciak jest offline   Odpowiedz z Cytatem