Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2005, 21:07   #1
Mardag
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 01 2005

Domyślny kilka gloopich (?) pytan...

witam wszystkich.. jako ze jestem noobkiem to mostanowilem was miszczow zapytac o kilka spraw... oto i te sprawy...:

1. czy stworek ktory walczy wrecz i w dystansie moze uzywac obydwu typu ataku? tzn jezeli jestem magiem i mam knighta blokera ktory blokuje smoka to czy ten smok mimo ze walczy wrecz z knightem moze nagle walnac z gfb w nas obydwu?

2. co robi paraliz? bo ja oberwalem od DSa juz z 10 razy i jakos mnie nie sparalizowal (chyba) co to wogole robi i jaka jest (w przyblizeniu)szansa na to ze zostane sparalizowany?

3. w poradniku jeden gosc (bez nickow) twierdzil ze ubijal z hmma potworka ktory ma absorpcje blyskawic... czy jest to mozliwe? czy jest jakis prog po ktorym czesc/calosc dmgu wchodzi mimo absorpcji?

4. od czego wali sd? czy jest to lightning czy cos na co wogole nie ma absorpcji?

5. co to jest mana i life drain w amuletach? kiedys nosilem garlica i mi schodzily ladunki... niestety nie wiem czemu... (w sumie nie przejalem sie tym ale moze sie mi to kiedys przyda:/)

6. co daje "zmniejszanie obrazen od wszystkiego" w evlen i protection amulecie? czy tez jest to 10% tak jak w innych przypadkach?

7. czy stone skin amulet pochlania 100% wszystkich obrazen? czyli jak mnie ktos walnie za 8k to zejdzie jeden ladunek a ja bede nadal zyl?

to chyba wszystko... jak sobie przypomne jeszcze jakies dziwne pytania to je napissze.. dziekuje za wszystkie odpowiedzi...
Mardag jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.