Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 01-03-2010, 06:09   #7468
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez squrcz Pokaż post
Goratel jakiś ty cwany, szkoda że jak miałeś haka to cie kurwa na forum nie było widać, co płakałes ? a jak tam banik ? ogarnij się człowieku i przestań na tego dzieciaka najeżdża .

Jak żeś był w DD to kurwa na innych gadałeś, obrażałeś a teraz?...szkda słów na Ciebie.

NIe pamieętasz już jak sie kurwa cieszyłeś jak ubijałeś bosy ? z DD, jak to z szkoły sie zrywałes bo kurwa jakiś bo s się zrespił ?

@Atahi ana Marcel nie pamiętasz jak krzyczałeś na Vt u DD jak to kurwa my z wami a wy nie chcecie na service brać jesteś taki sam jak Cones....
Po 2-gie z tego co wiem my/oni czyli DD nie chodzi na poi w 15 tylko robią sobie dla jaj poi service nie planowany i maja zabawę. To że ida sobie w 5-9 osób na poi to się nazywa hunt w team ...a, nie że się boją Ciebie/Marcela bo z tego co wiem oni tak z was szydzą na vt ze bania mała...to że idą pouc komuś kogo próbujesz trapnąć to sie zwie lojalność, koleżeństwo ....

to zazwyczaj jomy mi spamowal ze massacre jest albo sedi xd sam w 50% nie jesteś przekonany co piszesz xd Sorry ale ten smieszny Shin kario wypomina ze na bocie karo bossy sprawdza a trup/fuflis/fomy/thin to robili przed wprowadzeniem mass banów to nie napisał nie wiedział tego?
xXMakaXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem