Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk
ana? o.0
ja krzyczalem ze na servisy nie chca brac? nie sadze,kiedy chcialem to nie bylo problemu zeby sie dogadac z DD i pojsc.jedyne co mozna wypomniec dd z mojej strony to ze nas wykorzystali jako opozniaczy a w tym czasie poszli zabic handmaidena-to bylo chamskie.
aze sponsorowaniem to inna baja,nie bede o tym pisac bo nadal szanuje sediego i niektore osoby z DD.
|
Fakt ty zawsze byłes człowiekiem z którym można bylo sie dogadac. to cones płakal ale juz ciul z tym chodzi mi o to ze wiem co oni tam robią idac na poi w 8 bo w tylu chcą isc a nie ze sie boja ciebie, uwierz ze jak wpadasz na poi to oni sie smieja bo sam ich nazywasz dziecmi update, a sam jak lurujesz to wykorzystujesz update, że mozna przez pixelowate ludziki przechodzic ... Wiec chyba cos nie tak...
Mówisz ze szanujesz ludzi ? ja ludzi których szanuje nie miałbym sumienia na nich lurowac czy przeszkadzac ...to chyba logiczne co nie ?...
@goratel
Ta spamowali/spamowalismy ale tylko po to ze byłeś z nami i miałes takie samo prawo tam isc jak oni/my... A co do sprawdzania respa na bocie to sam żeś kurka wodna stal i sprawdzał nawet nie wiem czy nie wiecej niż Jomy czy Fuflis. Teraz w DD jest dużo nowych osób typu shin i inni i to co było kiedys oni mogą o tym nie wiedziec bądz w momęcie w którym byla mowa o botach ich nie bylo ?nvm ..

[/IMG]
Gratz punisha dziś? czy foto z kiedys? i offer kajdanky ;d