Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2005, 21:35   #28
Kapral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2004

Kapral ma numer GG 7482827
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grimp
Starzy kumple, szczególnie Joven co był ze mną w gildi, prosze o więcej filmów z Lucery. Mam sentyment to tego serwera plizzz wrzucajcie na lepszy serwer

Prosze o filmy w tym temacie edytować głównego posta i zmienić tytuł na "Lucera - Filmy", bo ten serwer jest zaniedbywany..

Offtopic (vel reakcja na komenty) - Tak... to ja "real" Demon Menthos (vel Demon Bielany, Demon xxx, ale na new serwer tez bedzie Demon... )... włożyłem w tego chara dużo wysiłku i w pewnym momencie był najlepszym polskim sorckiem grajacym na Lucera, ba, najlepszym (albo 2) polskim charem na serwerze. Nigdy nie miałem pacc...

Zaświadczam, iż nie używałem nim boota, mlev jest czysty do wszystkiego doszedłem czystą praca zawsze rywalizując ze Scarym Menthos wystepującym na tym forum pod nickiem "scream".

Cieszy mnie, że chociaż Demon został z polskiej czołówki serwera i inne chary go gonią i zajmują nasze miejsce. Tworząc to co w naszej famili tworzył tylko Scary i Bezxc Menthos.

Jednak w moim serce zawsze zostaną te chwile... Rilz Menthos, Scary Menthos, Bezxc Menthos, Cosmic Menthos, Powder Menthos, Piecyk Menthos, Maslo Menthos.

Powodzenia chłopaki na Lucera bo większość z was znam i szanuje

P.S. Jest wiele powodów ---------- chara.. Najlepsi kumple przenieśli się na new serwer (sry Joven ciebie też lubie)... Hunty, jeśli gracie w tibie to bądzcie albo słabi, albo najlepsi.. taka jest prawda...

@Guard Termit - miał słaby eq bo mu ---------- sorca bez eq, demon miał c-armor, crusader helmet, p-legs, c-shield, fs i jeśli dobrze pamietam skille 22/27
Hehe Griper (Demon Menthos) spoko ziomal jestes... chociarz znalem cie nie dlugo... Szkoda ze odchodzisz my juz z Jovenkiem coraz wiecej ja juz 39lvlek Jovenik 40lvlek, Wczoraj bylo Necro i dzisiaj zaraz tez pewnie bedzie... Planujemy wypad na DLe jak ubije 40lvlek... Nie mam czasu na tibie z powodu szkoly... Dzieki Za DObre COMMENTY !! Chlopaki z Lucery tez duzo potrafia W krotce bedzie wiecej ^^ Zapraszam na moj foto album... : http://photobucket.com/albums/v674/Mistrzulektibia/
Kapral jest offline   Odpowiedz z Cytatem