No cóż, może i padł ten biedny Nevon, być może Vision robi PA, huntuje za nic i ma pionków. Ale bez winy to On chyba jednak całkiem nie jest, co?
1) Kradł loota na co był dowód z tego co się orientuje, twierdząc, że 'sorry stary gdybym wiedział, że to Ty tu expisz to bym tego nie robił, ale wiesz, zwykle expi tu ziomek który mnie nigdy wpuścić nie chc ...' - Nevon złodziej? Więc teoretycznie, Jego zdaniem loota jednym kraść mozna, drugim nie ... tak?
2) Nie raz była sytuacja jak biegał na akcje, a na vt Vision / Dusk konta nie ma, możliwe, że ze względu na powyższą sytuacje - nie wiem, widziałem jak kiedyś do Niego pisali w Thais depo, żeby nie biegał na te akcje, bo to tylko przeszkadza. Nie posłuchał, później na akcji strapował chyba Varaberga, ten padł. Znów punkt mniej dla Nevona?
3) Co do ostatniej akcji, że też odwołam się do jednego z wcześniejszych postów w tym temacie, 'Infamia mówił że nie mozna nikogo bić bez zgody lidera' czy jakoś tak. Nevon tej zgody nie miał, dlatego padł.
Ale oczywiście większość z Was powie, że to tylko biedne dziecko grające w Tibie, które zostało niesprawiedliwie potraktowane przez Vision.
Pozdrawiam.
|