Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2010, 11:29   #69
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Jak można łazić w glanach? Cięzkie to, gorąco w tym, paskudne to i kompletnie nieporęczne.
Miałeś chociaż kiedyś na nogach? : )

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Trampy Converse.
Jeszcze większe gówno niż glany.
Gdybym uznawał glany za gówno, w stu procentach bym się z tym zgodził.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Za to jakie wygodne <3 I ten lan$$$$$$$. Yoha nie stać to tak gada

Mi wiele razy wytykali trampy converse.. Z tym, że mają świetny wygląd i po 2 latach wyglądają praktycznie jak nowe. Cena przeraża, ale jak widać, opłaca sie.
Mają pedalski wygląd, jak wszystkie wysokie trampy. I nie wierzę, żebym nie umiał ich rozwalić po dwóch miesiącach, skoro koleżance udało się po trzech. A wolę mieć na lato trampy za dychę, które pociągną miesiąc, niż takie za 170, które wytrzymają tylko 3 razy dłużej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Syfol Pokaż post
Te glany są fajne, ale mają niestety zamek, dlatego mój cel na następną zimę:
http://www.rockmetalshop.pl/product-...-wz-369s-.html
Posiadam. Dość szybko się rozpadły, teraz kupiłem Undercovery z 3-ma klamrami ; ) A marzą mi się TAKIE. Niestety, bardzo drogie : P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse Pokaż post
Kiedyś (czyt 6-7) lat temu takie buty były imo normalne, chociaż i tak bym ich nie założył, a teraz gdy noszą je wszystkie 3m0 gerl które słuchają rocka (czyt jonas brothers) to już troszkę przeżytek.
Bzdura. U mnie w mieście widziałem może ze 4 osoby w takich butach. Wszyscy faceci, wszyscy przynajmniej powyżej 17 roku życia.

@top: kup se oczojebne Nike Dunk - nawet największy twardziel wygląda w nich jak pedał. Co więcej, w niektórych kręgach są modne! lolololol

edit: Po zobaczeniu zdjęcia autora tematu, zmieniam wydźwięk mojej sugestii: Tobie Dunki jak najbardziej będą pasować :/

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 03-03-2010 o 11:31.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem