Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2010, 12:49   #17365
Annka92
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 03 2010

Domyślny

Tak przegladam sobie forum od jakiegos czasu i znalazlam bardzo ciekawa osobe, tak tak jest nim Furor001.A o to kilka jego wypowiedzi:

Cytuj:
Pamietam jak Vision wygralo wojne z Duskiness.
Na servie bylo niewyobrazalne PA.
Kazdy z graczy nie bedacych w Vision nie mogl normalnie expic bo jak przylazil (z)Vis to natychmiastowo musial opuscic respa, a gdy chcial isc na expa musial odczekac 30 min. po czym mogl na niego wejsc. Wlasnie takie zasady byly jak Vision rzadzilo servem za starych czasow.
Latali i uwalali wszystkich. Wymuszali eq i paymenty.
Spaaw sie wyplacil i mial nalozone ogarniczenie lvlowe do 200+.
Czy nadal macie o nich takie same zdanie?
Ale teraz to i tak jeden pies gdy Vision jest polaczone z Duskami
Oczywiscie to Imargam i inni sieja najwieksze PA.
Pamietam jak ubil z jakims rpkiem Demonic Sebe przed ss'em z nudow, trapneli go i wymuszali eq.
Hunty za to ze widzieli Cie na ich respie nawet gdy nie bylo listu.
Hunty za to ze nie jestes z nimi.
Hunty za to ze nie chcesz zejsc z expa jakiemus 200+
Hunty za to ze nie zgodzisz sie na jakies ich zachcianki.

Ja mam najlepszego hunta bo gdy bieglem na boat w thais przedemna lecial Imciu i hitnal mnie z 3x. Ja sie pytam "za co" a on "zamknij sie i nie pisz nic bo mnie denerwujesz swoimi tekstami" <-- wersja cenzuralna.
To go pojechalem
Skoro przejeli server kto moglby im tego zabronic?Gdybys umial grac w Tibie pewnie tez bys byl u nich w guildi i robil tak samo, wiec nie pierdol.

Cytuj:
Czy nadal macie to samo zdanie o Furorze? Nie jestes w Vision-Nie zyjesz.
Do wszystkich ktorzy nie sa w Vision Dusk Sunblade itd. itp
A sam zabijasz przypadkowe osoby.Czyli zachowujesz sie jak oni, czyli karasz ich za te same czyny ktore wykonujesz.

Cytuj:
Ale Vision-pvp 0 to jest pewne i wiele razy sie to potwierdzilo
Tak oczywiscie dokladnie 0 pvp a gdy zdobywali server to kto gral ich postaciami?

Dobra wiecej szukac mi sie nie chce.Zrobilam postac na furorze 3 lvl, popytalam ludzi na temat Furor seby otoz znalo go bardzo duzo ludzi ale zdanie raczej nie takie jakie powinno byc.Bardziej sie z niego smiali niz mieli szacunek.A wiec Furorze potraktuj ta gre bardziej dla zabawy a co do tego aby utrudnic gre dusk/vis/sun nie orientuje sie komu jeszcze i czy napewno im wszystkim, ZYCZE POWODZENIA
Annka92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem