Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jety
Wiesz co to jest 200 lvl?...
mozecie mowic ze nic ale jednak jak dla mnie hard jest pasc..
I nie,nie mam 200 lvla..troche wiecej no lifowalem : /
--- Jety dodał 4 minut i 34 sekund później ---
vision nie ma pvp tak?
czlowieku ogarnij ze trzymamy wladze na servie i jeszcze z nikim nie przegralismy..walczylismy na wielu wielu serverach i to z powodzeniem wiec morda psie.....I w ogole co to gadasz o hasku?...Jestes az tak przyjebany ze nie ogarniasz roznicy pomiedzy załozycielami vision a ich czlonkami?....zerowiec...w dupie byles gowno widziales  ) jestes totalnym zerem na tym servie i chyba tylko siebie robisz w chuja ze cos mozesz...idz sciagac majtki,ema..
Inaczej z kretynem sie nie da poprostu
--- Jety dodał 1 minut i 52 sekund później ---
Nie po to sie walczyło zeby teraz czekac na respa itp  )
to jest wladza dzieciaczku...nic innego...malo widze ze masz w tej glowce...
Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych...ofc walczyc ciagle ;DD
|
o Has'ku pisalem jako przyklad idioto
A czy ja musze byc KIMS na tym servie?
Nie moge nic bo to Vision rzadzi a to ja mam hunta wiec zastanow sie nastepnym razem jak inaczej mnie pojechac bez powodu

Jak dla was wladza to wywalanie z respow rozdawanie huntow prowokacje to mowie to do wszystkich ktorzy to teraz czytaja! zVisy teraz same sie przyznaly do robienia PA itd

"Jak dla mnie to ta gra jest tylko po to zeby przejac kontrole i ogarniac innych." <-----ten koles leci tylko na blache jak cale Vision.
Przynajmniej my z waszych memberow jaja se robimy uwalajac ich

Zreszta jak Zoodix pisal wczesniej wy musicie hackowac itd zeby ulatwiac wygranie wojny.
Pamietam juz kiedys jak Apff na edron probowaliscie rookowac co pasterz zdradzil wtedy Duskiness.
Wy nie macie szacunku i wiekszosc chcialaby was zwalczyc tylko ze wola expic i pelno osob to potwierdzilo nawet ludzie bedacy u was.