Zobacz pojedynczy post
stary 03-03-2010, 17:19   #17375
millaa
Użytkownik Forum

millaa's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2008
Lokacja: Z Gdyni !

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Millaa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 114
Skille: 103/87
Poziom mag.: 24
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furor001 Pokaż post
Jesli jest kulturalny to pozwoli skonczyc expic innemu graczowi. Albo sie zapyta czy by go wpuscil na okreslona ilosc czasu. A nie jak tutaj, tu sie nawet nie pytaja, odrazu sql idzie albo prowokacje robia: idzie 50+ wbija sie na expa i nie chce zejsc. Po czym gracz odpala sql przybiaga Vision i wywala z expa gracza +tp do temple i + hunt za uwalenie ich czlowieka
Moga robic co chca w tym sie z Toba zgodze
Nie chce byc od nikogo lepszy ja robie swoje nigdy nie bede kims na furorze bo mi nie zalezy na lvlu i pozycji chce uswiadomic innym to co zVisy chca ukryc przed innymi graczami Furory.
Ostatnio mi pisali "kup 5kk u mnie na allegro wtedy bys mogl normalnie expic"
Powiem tak : Visy zrobily z Furory sposob na kase. Proste.
Ale jak ktos chce normalnie pograc na tym serverze to nie moze...
Ja stoje po stronie tych ktorzy zostali przez zVisow zhunceni za free zniewazeni itd...tyle ze ja walcze. Odegralem sie juz 21 razy co wynika z moich fragow a ze podoba mi sie uwalanie zVisow to robimy to dalej
Spokojnie nie kłóćcie się ! Dla nich sprawa wygląda tak że czują się jak polacy i Polska w latach 80 ! Nic nie można , nic nie ma na trade , bezprawne katowanie ludzi! Sebastiana mogę porównać do Lecha Wałęsy . Chce walczyć o wolność . Za Furorę za swój dom ZA DEMOKRACJE !

Ostatnio edytowany przez millaa - 03-03-2010 o 17:21.
millaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem