Zobacz pojedynczy post
stary 04-03-2010, 12:39   #8
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez unkownX2 Pokaż post
buahaha
tylko zacząłem czytać i od razu zobaczyłem coś o niesłusznych banach. Mają lipę a nie super program i w końcu to ich banowanie po 6 k kont skończyło się na masie płaczu "za co skasowali moje konto, przecież nie botowałem". Tak jak wypowiedziałem się w oddzielnym temacie banowali kogo leci i teraz gdy skargi nadchodzą tysiącami a botów hasa nadal tyle ile było to wprowadzą te reporty i będą się łudzić że może to pomoże. otóż znowu będzie "lypa", ponieważ gdzieś mądrze przeczytałem "90% boterów pilnuje swoich botów" więc wystarczy włączyć gm detected i już będą mogli sobie reporty pisać ile wlezie i co z tego że GM pofatyguje swoją wielebną z premii na jakiś inny świat i gdy tylko pojawi się na ekranie bot dezaktywuje wszystkie swoje funkcjie i GM będzie mógł co najwyżej sobie z botterem porozmawiać i dać bana za brak znajomości języka angielskiego. Jeżeli oni na serio chcą zmniejszyć liczbę botów to chyba muszą się na serio wziąść do roboty i zrobić taki programik (którego według mnie i tak nie uda im się zrobić) a nie ściemniać z reportami, mass banami i wieloma innymi pierdołami tylko po to by przeciętny, uczciwy 30 lvl czytające kolejne wiadomości na tibia.pl o zmniejszeniu ilości botterów mógł sobie pomyśleć: "jednak moje pieniądze które przeznaczam na pacca nie idą na marne" . Jakie będzie jego zdziwienie gdy po 2 latach gry i wbiciu w miarę wysokiego lvla bez botowania i innych naruszeń regulaminy dostanie bana za botowanie o.0 I co mu pozostanie? Nic! Zacząć od nowa ponieważ "żadne zażalenia nie będą rozpatrywane". Moim zdaniem jeżeli tibia ma istnieć bez botterów to będzie to wtedy gdy ludzie przestaną w nią grać...

Na zakończenie powiem:

*JAKIŚ TAM BOT* jest praktycznie nie wykrywalny!
Pokażę Ci jakie faile strzeliłeś:
1. Najpierw piszesz, że żadnego programu do wykrywania botów nie ma, a na końcu, że jakiś tam jest niewykrywalny
2. Gm'ów już nie będzie.
3. Niesprawiedliwe bany dotyczyły tych przyznawanych przez gm'ów, a nie prze system.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.
Vasudanin jest offline