Taa mądry poradnik.Sam uywam firefoxa od 5 miesięcy i czekam z niecierpliwością na wersję 1.1 .Używałem też opery i muszę stwierdzić że opera i ff są nieco podobne znaczy tak samo dobre.Microsoft myśli że jest boski bo wydał w sp2 dla xp nową wersję IE i jak się chwali że ta wersja może blokować okienka.Nie jest to do końca prawda bo niby blokuje okienka ale nie wszystkie np.
www.cracks.am wchodzę tam mozillą i spoko widzę napis że zablokował program który chciał mi się zainstalować a IE??Pomimo blokady okienek tego nie zablokował i zainstalował mi się sex toolbar i dostałem wirusa...Microsoft normalnie w następnej wersji IE zrobi możliwość otwierania okienek w panelach wooow

tyle że ff i opera już tio mają od dawna.Wogóle microsoft jak wymyśli coś nowego to się chwali i cieszy i podnieca że jest the best a głupi sp2 dla wina xp okazał się wadliwy.Pamiętam jak microsoft ogłaszał że wkrótce wyjdzie sp2 i będzie to jakby "nowy system" i będzie zmieniał windowsa w zupełnie inny lepszzy system.Tak pisano a tu co??Czy widać dużą różnicę??No jest suuuuuuper centrum zabezpieczeń wooow beznadzieja...Ja nie wiem co za idioci siedzą w microsofcie i robią programy!!!Boże czy oni nie wiedzieli że jest ff i opera jak tworzyli IE z możliwością blokady okienek??Jestem za używaniem innych programów niż microsoft poleca