Cytuj:
Oryginalnie napisane przez milano8
@shakugan~
o dziwo 1 seria byla dobra, ale 2 to juz totalna wg mnie porazka jestem no coz dopiero po 6 odcinkach dopiero, no ale te odcinki sie tak dluzyly ze to masakra, nie wiem oni chcieli jakiegos clannada z tego zrobic czy bog wie co, ale napewno zawiodli widza ktory zapewne myslal ze beda tu fajne, ciekawe, smieszne walki, a nie jakies anegdotki o kuchartswie kto lepiej zrobi bento -.- Choc ze 2 seria dosc zaskakujaco sie zaczela, ale z ta hecate to juz jest nudne, jezeli wiecie o co chodzi (biale pole to spoil chyba). Mam nadzieje ze jeszcze cos bedzie ciekawego, a nie jakies pierdoly. CzeSiek
|
Nie czytałem light novels, ale ludzioki, co czytali, piszą, że jak trzecia seria będzie całkowicie w zgodzie z lnkami, to będzie masakra. Przebije obie dwie poprzednie serie (pozytywnie, oczywiście). Chociaż, nawet, jeżeli nie, to ja czekam na więcej Shany. Cóż z tego, że mam lachonarium w domu (
powycinanych z papieru), jak nie mam tej jednej, niepowtarzalnej (
no pewnie, w 666 anime jest taka sama prawie postać, i co!?) dziewuchy!?
Haa...haa...11eyes obejrzane. Trochę bardziej niż zjadliwe. Op i ed są dobre, bardzo (imho :x).
Co dalej! Jak się znajdzie, to Pandora Hearts zaczynamy. Jak nie, to Akira. No i potem jeszcze Gunslinger Girl i mamy przerwę przeznaczoną na oglądanie hentaiów...znaczy, przeznaczoną na naukę, na naukę!