Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pirate Cutthroats
Nudne. Miałkie. Cienkie. Ale jakie ma być, skoro nomad jest chyba najsilniejszym potworem, którym można zrobić trapa? Ups, jest jeszcze gladiator ale występuje tylko w jednym miejscu. Wszystkie silniejsze potwory mogą przesuwać parcel więc ciężko kogoś trapnąć. Zabijanie botów mających większy niż 100lvl jest bardzo trudne i nudne, bo przeważnie taki bot "ożywa" gdy jest na redzie. Chodzi mi o to, że gracze z takim lvl rzadko zostawiają bota i wychodzą z domu. Przeważnie robią coś innego w tym czasie, by w razie zagrożenia się leczyć 
|
I tu się mylisz. Jest masa iditów, którzy stawiają boty na noc.
Sam kiedyś grałem na non-pvp przez jakiś czas bo grali tam znajomi i udało mi się trapnąc kilku 100+ i nie wszyscy mieli blessy, a trapnięcie ich było tak samo trudne jak trapnięcie 60ek na tej samej miejscówce. Już lepiej na pvp iść 28ms/ed i trapnąć bota i go ubić tak by mu alarm nie zawył. Sam się o tym przekonałem, na n-pvp poświęcałem 1h na trapowanie lub robienie trapa a i tak nie zawsze się udawało. Na pvp poświęcam noobharem 5min na trapowanie i 15min na bicie, a jak się nawet bot obudzi to się nie przejmuje, że padnę. 7~/10 botów się nie budzi więc jest profit =)
Dobra wklejaj dalej ssy z rotów nie bd ci przeszkadzać =) btw. jest wiele innych miejsc gdzie byś miał lepszy loot i targety =)
|
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku."