Temat: Inne Bot killing by Ostry
Zobacz pojedynczy post
stary 06-03-2010, 19:14   #20
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pirate Cutthroats Pokaż post
Nudne. Miałkie. Cienkie. Ale jakie ma być, skoro nomad jest chyba najsilniejszym potworem, którym można zrobić trapa? Ups, jest jeszcze gladiator ale występuje tylko w jednym miejscu. Wszystkie silniejsze potwory mogą przesuwać parcel więc ciężko kogoś trapnąć. Zabijanie botów mających większy niż 100lvl jest bardzo trudne i nudne, bo przeważnie taki bot "ożywa" gdy jest na redzie. Chodzi mi o to, że gracze z takim lvl rzadko zostawiają bota i wychodzą z domu. Przeważnie robią coś innego w tym czasie, by w razie zagrożenia się leczyć
I tu się mylisz. Jest masa iditów, którzy stawiają boty na noc.

Sam kiedyś grałem na non-pvp przez jakiś czas bo grali tam znajomi i udało mi się trapnąc kilku 100+ i nie wszyscy mieli blessy, a trapnięcie ich było tak samo trudne jak trapnięcie 60ek na tej samej miejscówce. Już lepiej na pvp iść 28ms/ed i trapnąć bota i go ubić tak by mu alarm nie zawył. Sam się o tym przekonałem, na n-pvp poświęcałem 1h na trapowanie lub robienie trapa a i tak nie zawsze się udawało. Na pvp poświęcam noobharem 5min na trapowanie i 15min na bicie, a jak się nawet bot obudzi to się nie przejmuje, że padnę. 7~/10 botów się nie budzi więc jest profit =)

Dobra wklejaj dalej ssy z rotów nie bd ci przeszkadzać =) btw. jest wiele innych miejsc gdzie byś miał lepszy loot i targety =)
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku."
caveki jest offline   Odpowiedz z Cytatem