Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2005, 22:54   #10
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
Dziekuje ze laskawy pan zechcial oswiecic mnie biednego chlopa... -.-
Boshe co imbecyl(ups.umknelo mi sie to)
Wspomne ze nie powiedzialem ze hokej musi byc popularny bo ja go lubie...
Ps.Najpierw piszesz ze nie chcesz mi pomagac a pozniej wyskakujesz z dobrymi radami dla mnie.
Ehehehe... dobre... przeczytales to zupelnie inaczej, jak ja bym powiedzial ze ten sport nie jest popularny tylko, ze ja powiedzialem cos innego (mozna powiedziec zupelnie innego) chcialem cI pomoc, ale nie musiales zaczac sie wyzywac bo gdzie indziej mozna sie tak dobrze wyzyc jak nie w internecie? Nikt mi nie przywali w ryja jak to zwykle w szkole robia, smutne ;(... Chyba sie troche zdenerwowales i pomieszales wyrazy 'umknelo mi sie to' to bardzo ciekawy zwrot :)
Nie wiem w ogole po co przytoczyles skoki narciarskie w czasie gdy nikt nawet o nich nie wspomnial(czyt. nie bylo o tym dyskusji) + znowu czytanie ze zrozumieniem nie, 'nie chce'... tylko 'nie chce mi sie' co odnosi sie do lenistwa i bardzo szybko moze mi sie zachciec. No dobra ale dodalem ze zrobie wyjatek wiec po jakiego kija dodawac te cale P.S... to ostatni post tutaj bo takie rzeczy zalatwia sie na PW wiec jak jeszcze chcialbys mnie powyzywac to na PW ;<
Ogolnie przepraszam za posta nie powinien tu sie pojawic... w sumie nie tylko moj ;S

Zeby nie byl totalny off-top to dodam ze lubie ogladac jak gracze rozwalaja sie o bandy :P Mam filmik jak jeden gosciu bo zderzeniu nie moze juz wstac :S

Peace out...

Ostatnio edytowany przez Uncle Warrior - 25-02-2005 o 22:57. Powód: kosmetyka
Uncle Warrior jest offline   Odpowiedz z Cytatem