hiho to znowu ja, ale raził mnie post screama, radze zignoruje jego dalsze posty, dowody moich wywodów są na tibia.com w razie jakiś wątpliwości
1. zawsze się kłócimy i zobaczycie skomentuje to bo jak zrobil retired to nie wie co się działo... omg... przepraszam all nie będe kontunuował tej dysputy bo mój adwersarz jest niekompetentny tylko nie będe wprowadzał w błąd innych... przy okazji nie powiem ile razy ci pomogłem bo bys przestał grać i niepisz "lol" bo takie momenty moge ci na gg napisać pamiętam 2 dokładnie.
2. chodziło mi o aktywnych graczy...
dezzler 1 lev zrokowany mial 52
touri 38 lev retired
nexus 40 lev retired
anvanil 43 lev retired
ancient 45-51 w chwili retired mojego ma juz 51 goni dezzlera
scary 36 -.- w chwili mojego retired
więc byłem 2 wród polskich aktywnych graczy na serwerze
3. "gdy skonczylem grac na lucerze mialem 5lvli wiecej od ciebie" miales najwyżej 40 ("Killed at Level 40 by Fauxcul and by Zir Neolderan") wiec miales więcej o jeden... a ja z 38 na 39 10 dni expiłem, bo już mi się niechcialo
4. a) pierwszy wyszedles z rooka bo ja nie gralem... ty juz miales 11
b) 1 miech jak ty miales szlaban ja doexpiłem do 22 lev ? i codziennie trenilem z rilzem (nie miałem pacc, rilz był knightem ja sorckiem robiłem mu za monka..) czego ty niechciałeś nigdy zrobić... więc ja zaczołem na 22 ty na 11, więc to tylko 100 k róznicy (?) i ja ciągle pomagałem rilzowi w treningu i stawiałem np touriemu monka
5. fajnie... "i gral ~3 miech wiecej nie bylo szans zebym mial wiekszy mlv)"
a)3 miesiące więcej... ok z 1 na twoj szlaban... graliśmy 3 miechy ... z ten jeden plus te 3... O.o nexus grał na 3 misięcznym serwerze 5 miesięcy może ma układy w Cip sofcie ? p.s. on grał mniej od ciebie po zsummowaniu godzin...
@scream nie pisz nie przemyślanych postów bo zaśmiecasz forum niechce cię dalej krytykować, ale na to zasłużyłeś...
P.S. Plizz nowe filmy szczególnie dl, dragi, vampy i nekro
Ostatnio edytowany przez Grimp - 25-02-2005 o 23:22.
Powód: błędy ortograficzne...
|