Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2010, 16:36   #7527
marelw
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: W-wa

Profesja: Master Sorcerer
Poziom mag.: 94
Domyślny

@pinkilamusy.cam
wpadam,aivi spam krzakow,marelv jako jedyny na tyle obsrany daje loga

Hmm ja sie raczej nie obsrałem .. nie musiałem nic wycierać ....
, A Aivi puszczał krzaczki bo LEGENDO NERANY ( pełen sarkazm ....... ) ja dałem exita więc się bali że coś sprowadzisz , tak jak pisałem dbamy o siebie ... ty tego nie rozumiesz i z tym walczyć nie będę

przychodze z respem,ofc spam krzakow marelv juz off

Off bo jak sie daje exita to sie wylogowywuje postać -

zawolanie lamusow do wybicia main rooma
ja ich nie znam nie wołałem więc nie wiem o co Ci chodzi ..
Jak już to odciągał nam Miczel z Agą, bo wpadli sprawdzić łapki .
Hmm muszę się ich spytać czy się pytali ciebie marCFELU o zgodę na wejscie bo słyszałem że trzeba . A jak nie pytali to przepraaszam za nich ..

i cud nastal,marelv online,co za magia
to nie cud - ja wpisałem hasło i login wybrałem chara i sie lognełem - pomimo tego że LEGENDA NERANY ( i tu ponownie max sarkazm ) próbowała nam .. no właśnie nie wiem co ... - czy ty nam blokałeś potworki ? bo chyba nie lurałeś ....

wiec chlopie przestan byc taki mocny w gebie bo jestes zwyklym lamusem ktory potrafi gadac,nic wiecej.
a co do kopalni-sorry ale moj plecak to cos wiecej niz lina,lopata i manasy polurowalem wam chwile,zobaczylem ze s*******acie na schody,manasow ledwo 60 to poszlismy po supplies i wrocilismy,szkoda ze jak prawie zajebalem ksAraxa to zaczeliscie s*******ac.
o,poszukalem i cos znalazlem.co prawda to nie cam z hunta i spamowania ue ale widac tu ogarniecie ksaraxa i nadupcanie vis hurow w destro przez marelva

hmm tak i tu potwierdzam , biłem w destro z visów -bo stały pewnie z innymi potworkami np ja k tu do nm - w którą chyba nie trafiłem bo grzebałem za uhami na ksaraczka .
a co do ksaraxa - nie niestety troche musieliśmy go pilnować bo nie ogarniał , co zrobić zostawiliśmy go na schodach i poszliśmy się z tobą ( o kurde ... o mały włos nie wpisałem tobą z dużej ... a na to po prostu nie zasługujesz D: )pobawić . No i z tą aldzią czy jak jej tam . i jak ssie nie mylę aldzia też jak nasz ksarax nie ogarniała....

noo i pink sisters na dzwigniach,gz utamo na 300 ed,ofc kazdy mag na ekranie tez utamo,powodzenia...

a co to przeszkadza ?
jak dla mnie i na raty mogę chodzić z utamo .
No ale pewnie LEGENDO NERANY ( czy już pisałem wcześniej że to z sarkazmem ?? ) nie zauważyłeś hff - a jak dobrze wiesz na nich sie nie stoi bez utamki

a i jeśli taki wymiatacz jesteś to jak masz maga na utamie to go łatwiej ubić .. no ale ty marny wymiatacz jesteś wiec co ty na ten temat wiesz

to pewnie szpiegow mi na chate naslali ze zaczeli poi robic jak poszedlem do pubu ze znajomymi
ale marcel chyba im robil borute bo dzwonil cos xd

ten gosc to marcel,zabil cie juz raz,zna poi lepiej od calej waszej grupy razem wzietej,m walle nadal spowalniaja,skoro zajebal wam jednego czy tam 2 chlopow a ciebie wyjebal z hunting spota to mialo to duzy sens.

jestes idiota,to ze kazdy kto ma pojecie o tej grze cie wysmiewa to juz musi byc marcel na x y z acc? porazka.

masz,yellow hp marcela.tak btw to jest wiecej niz full hp twojego kolezki,210 rp.

czyli jesli marcela by tam nie bylo to wszystko toczylo by sie tak samo,tak?
powtorze-idiota.

wszystko dosc jasno opisalem wiec nie mam zamiaru prowadzic dalszej dyskusji z napinaczami.
over&out,milego kozaczki.

powodzenia w rl ... jeszcze jest czas abyś zmądrzał. Ale będzie niestety ciężko ... bardzo ...

[/quote]
marelw jest offline   Odpowiedz z Cytatem