Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 08-03-2010, 19:07   #7535
darmarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darmarz
Profesja: Elder Druid
Gildia: RR
Świat: Nerana
Poziom: 210
Poziom mag.: 82
Domyślny no to słuchaj ;)

aha i nie pros mnie wiecej zebym cie posiochal, bo "przeciez mnie znasz"

po 1 ten screen o niczym nie swiadczy na którym jesteśmy bo tam tylko widac ze ci nie pyklo zeby ekipke ubic tylko z murim ci sie udalo a to dlatego ze on nie chcial wyjsc bo ma z toba osobiste porachunki i byl uparty

"ten gosc to marcel,zabil cie juz raz,zna poi lepiej od calej waszej grupy razem wzietej,m walle nadal spowalniaja,skoro zajebal wam jednego czy tam 2 chlopow a ciebie wyjebal z hunting spota to mialo to duzy sens."

Zabił mnie tylko dlatego ze wziąlem na siebie pół respu nalurowanego na kopalni, bo chciałem żeby pozostali wyszli bezpiecznie. a jak widac na filmiku naszym jak przyszedles MISTRZ I WLADCO POI mialem 100~ potkow left wiec to byla koncowka huntu zioom, dlatego wyszlismy.

Ze mnie się nikt nie wysmiewa, bo z tego co wiem to mnie nawet pare osob szanuje za podejscie do hacka z rookowaniem. bo to odrobilem prawie.
Ale jesli mnie wysmie to wiesz gdzie to mam.

Masz racje polew niesamowity z goscia ktory mysli ze mamy po 12 czy14 lat sam na stojąco zapewne pod stołem przechodzi.

A ty Arcyki nie badz taki mądry, mnie schakowano bo sie zagapiłem, ale mniejsza o to wiecej sie to nie powtorzy ato zeyjerstes zreem inie potrafisdz sam nicpokazac tylkolizaesz 4 litery tym co potrafia cos to juz no comment.

pozdro600 dla lizaków --.-- i GZ tym co MarCfelowi daja rade _/

sry zapomnialem o dwóch sprawach.

1. nikt nie bedzie co chwila wylazil z seala zeby zsprawdzic czy "właściciel" przyszedl, bo wykupiliśmy taki czar sie nazywa "exiva" znasz ??
2. Wara od tego w ile osob expimy tu czy tam, bo to ze jestemy gdzies np w 5 czy 10 to znaczy ze mamy przyjaciół i jestesmy lubiani.
A jesli ktoś lata sam, no max we 2 to sami sobie odpowiedzcie. --.--

Ostatnio edytowany przez darmarz - 08-03-2010 o 19:27.
darmarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem