Zobacz pojedynczy post
stary 25-02-2005, 23:43   #35
Grimp
Użytkownik Forum

Grimp's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków

Świat: Na emeryturze
Domyślny

ostatni post naprawde

"w chwili retired mialem 40lv, granice ktorej ty nigdy nie osiognoles" co to ma do znaczenia? jak ja odchodziłem z serwera ty już mialeś 38 ? napewno niższy odemnie

to ze dezzler ma teraz 2lv nie ma dla mnie znaczenia, mial on 52lv i jest dla mnie lepszym graczem od ciebie.
a) dezzler ma 1 lev
b) przedem mówiłeś w grze że nie ma się nim co zachwycać z pewnego powodu...
c) był lepszy do dziś pamietam jak blokował mi guardy z dwarven shieldem (tylko 10), ale ty jestes cały czas offtopic (ja też bo wdaje się w głupią dyskusje...) bo ja mówiłem z tych co w momencie mojego retired ciągle aktywnie grali !!!

"zrobienie lv 11-20 to raczej meczarnia... ja zrobilem to w 3 dni..." no widzisz a ja jeszcze z tyg treniłem z rilzem, więc z tego samego pułapu wystartowaliśmy... zakład do 30 który ja wygrałem

"Zasmiecam forum?" tu powinny być komenty do fimy....

" i na jakiej podstawie uwazasz ze jestem niekompetetny?" w chwili mojego retired już nie grałeś czynnie na lucera i nie wiedziałeś jaka jest sytułacja z resztą polskich graczy, nie miałeś z nimi kontaktu gdyż nie grałeś na tym serwerze co my a ja z większością z nich byłem w jednej rodzinie i gildi

@scream jednak ja pierwszy wyszedłem z rook ty maiłeś szlban chyba na 7 lev? bo ja byłem pierwszym sorckiem w rodzinie przedemną wyszli powder i bezxc

P.S. Plizzz filmiki opisujące dokładnie ank, edron, darama ogólnie tereny dla pacc z góry thx bye prosze o nie kontynowanie tej dyskusji
Grimp jest offline   Odpowiedz z Cytatem