Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spartano
zapomniales dodac ze kacpi zajebal ci softy ktore polozyles na depo i przykryles parcelem, myslac ze nikt nie widzial jak chciales je przerzucic na innego chara inteligencie :*  . Uraz psychiczny spowodowany tym zdarzeniem w sumie nawet by tlumaczyl dlaczego otwierasz morde na temat kacpiego i DD ;c
pamietasz "oddaj blagam to mojej dziewczyny softy" ? XDDDDDDDD
no i pisze sie zlurowalismy, nie 'zlorowalismy' kochaniutki :/
cze
|
heh widze ze kacpi 14 latek chcial upiększyc troche cala historie
:d male sprostowanie softy nie byly mojej dziewczyny (bo zal miec laske pixela xD) tylko rl laski mojego ziomka, a nie polozylem ich na dp i nie przykrylem parcelem xD jak to on mówi tylko wsadzilem je do beczki na koncu kladki na yala ;o i napweno nie pisalem "blagam itp" poprostu male dziecko chcialo sie popisac jaki to on kozak nie jest i mysli ze mnie "ubolewaja softy za 300k ~

" na nastepny dzien mialem juz 2 pary jedna dla mnie 2 dla niej ;D
napinac sie dalej ofermy
szkoda ze nie pamieta jak mówil na skype (swiadkowie sa

) "przepraszam was juz mi nie lurujcie " jak bronisz kogos takiego znaczy ze jestes takim samym zerem jak on -.^
btw masz świadków albo screena jak pisalem "blagam oddaj?"
pewnie juz kacpi nie powiedzial ze jak napisal mi "jak mnie przeprosisz za to ze mi lurowales to ci oddam" to odpowiedzialem ze chyba mu sie w glowie popie... i nara

"
i na koniec dodam lepiej sie dowiedz czegos porzadnie a nie osmieszasz sie wypisujac bzdury