Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Giorio
Po kreatynie? haha no chyba sobie żarty stroisz. Kreatyna to jak batonik, żadnych skutków ubocznych. Co do siłowni to prawda jest taka, że bez SAA nie będziesz wielki i silny. Oczywiście odżywki na początek jak najbardziej. No i jesli komuś chodzi o lekki zarys to takie suplementy są ok. Nie ma co się łudzić, że zrobicie klatę jak w kolorowych gazetkach. Na takie wyniki oprócz cięzkiej pracy trzeba zażywać mocniejsze rzeczy.
Co do sportu walki to karate jest kpiną jeśli chodzi o walke na ulicy. Oczywiście jak sport sam w sobie jest ok i jesli ktoś ćwiczy by w przyszłości mieć z tego kase to spoko.
a dlatych co nie wiedzą jaką sztuke walki wybrać, a głownie chodzi im o zastosowanie na ulicy to proponuje:
ju jitsu, kick-boxing, muay thai, boks
|
mozna byc dobrze zbudowanym i silnym nie pijac czy jedzac roznych 'wspomagaczy' typu kreatyna
wiem bo sam dla siebie mam po czesci opracowana diete co i kiedy jemy
np. po trenignu na silowani 500 g szynki (100g posiada 20g bialka, okolo 6g weglawodanow i jesli masz szynke dobrej jakosci do ma nawet 1 do 2g tluszczu [to tez od miesa zalezy, im bielsze tym lepsze] im wiecej szynki np. 97% kurczaka - tym mniej szynka ma tluszczu) fak faktem od takiego typowego dietowania jak ja robie nie przybedzie nikomu nie wiadomo ile masy miesniowej ale na 100% przybedzie i to nawet sporo i do tego BF bedzie bardzo nisko

czyli wyjdzie mieszanka dobrej budowy i niskiego BF - cos dla panow ciwczacych parkour
bardzo polecam
wiem ze quotuje kogos z 2 strony ale to tak zeby bylo 'ze nie'