Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2010, 17:47   #7561
zero_skillu_szczylu
Użytkownik Forum

zero_skillu_szczylu's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez darmarz Pokaż post

Prawda jest taka że czas skończyć, a my wlasnei sobie bedziemy spokojnie expili gdzie nam sie tylko bedzie podobalo.

a teksty w stylu "morda w dupe żryj kupe!" swiadczą tylko o tym, żę naprawde jeszcze wiele lat zanim Gimnazjum skończysz.

moze i jestem lamusem nei mnie to oceniać, ale to czy my se mozemy biegac czy nie to akurat Cie bie o to nikt nie pyta? wiec prosze Cie bez spinki. Zapomniałlbym i serio wali nas czy gracie czy nie gracie. A w porownaniu do takiego lurara jak ty nikt nigdy nie bedzie wielki -.-'

Ema
pozdro600 _/
a mi oceniać, jesteś jebanym lamusem, powiem więcej, co pierdolisz,że ktoś tu robi spinki bo jedynymi osobami to są twoje ziomki, którzy myślą, że są zajebiści, że spierdolili 250 ekowi ktory im lurował potwory.

Cytuj:
A w porownaniu do takiego lurara jak ty nikt nigdy nie bedzie wielki -.-'

CO KURWA W POROWNANIU DO TAKIEGO LURA?

ty kurwa nie masz prawa oceniać jego lurów lapsie, bo kurwa byś takiego nie zrobił na najeździe ratów w thais, nie wiesz co karo lurował i w jaki sposób roz*******a takich leszczy jak wy

więc wy*******aj

acha i on byl jest i bedzie legendą w tym całym lurowaniu

myślisz, że jesteś jedynym, który teraz napina się na forum bo spierdolił mu raz? nie bój się będą następne razy, padniesz a potem kurwa nic nie piśniecie na forum jebane zera

<3

coś z innej beczki;d

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rasenue Pokaż post
czy naprawde jestes taki tempy?

Pọớћẁa Pŕσďǔ©тїφח®™

Ostatnio edytowany przez zero_skillu_szczylu - 09-03-2010 o 17:48.
zero_skillu_szczylu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.