Temat: Gildia Black Angels
Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2010, 17:26   #95
swider88
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 01 2009
Lokacja: Bialystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: ....
Świat: MenerA
Poziom: 133
Skille: 93/91
Poziom mag.: 8
Król A to znow ja :D

ostatnio doszly mnie sluchy ze pewna osoba ma rozmowe w ktorej jade ostro jak pila lancuchowa w drzewo tne na pol ze az wiory leca jak wyrazam sie niekulturalnie O Darii a wiec czekam na rozmowe ta by zobaczyc ja na forum ale nie z wycietymi szvzegolamiludzie to jest GRa... ale jesli ktos pisze ze nie mam szacunku do wiekszosci osob jest w tak glebokim bledzie jak rów Marjanski do wiekszosci mam do niektorych mniej... a to ze czasem emocje udzielaja sie w klawiaturze no cuz.. zycie ja nie mam pretensji o to ze mnie wyjebaliscie skoro wiekszosc twierdzi ze az tak Zdolowalem dobilem uradzilem darie no to tak chyba bylo.. chodzi mi oto bo mam jakies nagle wrazenie ze nagle wszyscy mysla ta sama opcja swirek to ham i prostak... i jakies wrazenie ze lekko mi dupe smarujecie marmolada. Puki co czekajmy na ss z rozmowa moze i ja zrozumiem i zobacze cuz za slowa tak lecialy ze az z guildi mnie wyjebaly

Ps: Gratulacje ss avanso i powodzenia w tej jakniezmiernie dziwnej i fascynujacej grze w ktorej emocjeee az tak sie udzielaja
swider88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem