Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zero_skillu_szczylu
a mi oceniać, jesteś jebanym lamusem, powiem więcej, co pierdolisz,że ktoś tu robi spinki bo jedynymi osobami to są twoje ziomki, którzy myślą, że są zajebiści, że spierdolili 250 ekowi ktory im lurował potwory.
CO KURWA W POROWNANIU DO TAKIEGO LURA?
ty kurwa nie masz prawa oceniać jego lurów lapsie, bo kurwa byś takiego nie zrobił na najeździe ratów w thais, nie wiesz co karo lurował i w jaki sposób roz*******a takich leszczy jak wy
więc wy*******aj
acha i on byl jest i bedzie legendą w tym całym lurowaniu
myślisz, że jesteś jedynym, który teraz napina się na forum bo spierdolił mu raz? nie bój się będą następne razy, padniesz a potem kurwa nic nie piśniecie na forum jebane zera
|
Bardzo się staram, na prawdę bardzo, ale nie jestem w stanie zniżyć sie do takiego poziomu, żeby skomentować to co napisałeś.
A jesli beda kolejne i padne to bede się śmiał do rozpuku, bo tak się składa, że mi wiszą te wszsytkie deady, kase sie odrobi i lvl tez. Ale na pewno nie będę się napinał przez takich jak ty i twoi kumple -.-'
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marelw
0 skilu nie podniecaj sie za mocno
o ile sie nie myle , a raczej sie nie myle oni nie s*******ali przed marcfelem,
jak sie nie myle z 15- 20min z tym debilem expili .
o luraniu moze i cos wie . ale co z tego ..
a legenda /??? ?
bueheheheheh
dla mnie jest i będzie jedynie żałosnym marcfelem
tak go zapamiętam
i myślę że wielu innych również .
|
Jeden z nielicznych który jest obiektywny.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasza_Mistrz
@Darmarz
jakby nie patrzec to przez takich ludzi jak ty, ta gra staje coraz bardziej monotonna.. z kazdym update 
|
Przykro mi ale +90% pytanych jest zadowolonych ze zmian wprowadzonych ostatnich up'ach, także przykro mi ale jesteś w znacznej mniejszości.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arcyki
@Darmarz, myslalem ze masz cos w glowie poza sianem, jednak sie mylilem
|
mam i dziwię się bardzo, że nie potrafisz tego wydedukować na podstawie tego co tu umieszczam. Podejrzewam, że do końca życia nie spotkasz na swojej drodze tylu ludzi i ilu mnie już szanuje, ale jak to już ktoś tutaj napisał na szacunek trzeba bardzo długo i ciężko pracować.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teraz tak trochę z innej beczki '
Jakis rok temu było tak:

Później było tak ....... zdarza się najlepszym ;/

teraz już jest znów, tak:
I to właśnie jest jeden z wielu powodów szacunku dla tego co robię.
Ema _/