Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcel_Kogz
@sun
KURWA ZAWSZONY PSIE JUZ SKONCZ PIERDOLIC CZY TWOI KINGOWIE UCIEKALI WTEDY CZY NIE, JAKI PIERDOLONY DZIECIAK
SKONCZYSZ GRAC TO BEDZIESZ SIE JARAC ZE ZROBILES KILKA SDKOW POD
DP,
|
Jak byś był na tyle oczytany i doświadczony życiem, co ja to byś potrafił ziomuś wydedukować więcej z tego co ja tam powklejałem. Niestety widzę, że jeśli chodzi o Ciebie to przeceniałem twoje możliwości.
Twoje zachowanie jest szczeniackie to po pierwsze , a po drugie jak skończe grać to będą się "JARAŁ" tym ilu ludzi ciekawych poznałem, ilu porzadnym pomogłem i ilu pacanów zgnoiłem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zero_skillu_szczylu
tylko, że to wy i ta wasza ekipa zaczęła ten szau z powodu tego iż nie padliście od kara i jesteście wyjątkowi i jeżeli myślisz, że po podniesieniu ręki i napisaniu czegoś takiego wszyscy o tym zapomną i karo już nigdy po was nie wpadnie;/?
not
|
Mam nadzieję, że wpadnie i to jeszcze nie raz!! Czekamy. Zaczęliśmy bo ileż można spokojnie patrzeć jak ktoś robi ludziom z mózgu taki shit.
I nie uważam wcale, że to co robię coś zmieni, ale uważam, że warto mieć własne zdanie na każdy temat i warto jest być asertywnym. Pamiętaj, że każda wielka rzecz powstała najpierw z małej. Mam nadzieję, że będzie tak i w tym przypadku.