Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 09-03-2010, 21:27   #7575
darmarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darmarz
Profesja: Elder Druid
Gildia: RR
Świat: Nerana
Poziom: 210
Poziom mag.: 82
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcel_Kogz Pokaż post
@sun
KURWA ZAWSZONY PSIE JUZ SKONCZ PIERDOLIC CZY TWOI KINGOWIE UCIEKALI WTEDY CZY NIE, JAKI PIERDOLONY DZIECIAK
SKONCZYSZ GRAC TO BEDZIESZ SIE JARAC ZE ZROBILES KILKA SDKOW POD
DP,
Jak byś był na tyle oczytany i doświadczony życiem, co ja to byś potrafił ziomuś wydedukować więcej z tego co ja tam powklejałem. Niestety widzę, że jeśli chodzi o Ciebie to przeceniałem twoje możliwości.

Twoje zachowanie jest szczeniackie to po pierwsze , a po drugie jak skończe grać to będą się "JARAŁ" tym ilu ludzi ciekawych poznałem, ilu porzadnym pomogłem i ilu pacanów zgnoiłem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zero_skillu_szczylu Pokaż post
tylko, że to wy i ta wasza ekipa zaczęła ten szau z powodu tego iż nie padliście od kara i jesteście wyjątkowi i jeżeli myślisz, że po podniesieniu ręki i napisaniu czegoś takiego wszyscy o tym zapomną i karo już nigdy po was nie wpadnie;/?

not
Mam nadzieję, że wpadnie i to jeszcze nie raz!! Czekamy. Zaczęliśmy bo ileż można spokojnie patrzeć jak ktoś robi ludziom z mózgu taki shit.
I nie uważam wcale, że to co robię coś zmieni, ale uważam, że warto mieć własne zdanie na każdy temat i warto jest być asertywnym. Pamiętaj, że każda wielka rzecz powstała najpierw z małej. Mam nadzieję, że będzie tak i w tym przypadku.

Ostatnio edytowany przez darmarz - 09-03-2010 o 21:33.
darmarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem