Temat: Alternatywa
Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2005, 08:26   #14
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Moim zdaniem AQQ jest "wybajerzony", acz bardzo niedopracowany. Nie wiem, dlaczego obecne wersje tego programu nie nazwano betami, ponieważ ilość błędów przewyższa ilość zalet. Dodatkowo niekompatybilność z Win98 - czyżby Windowsowa dyskryminacja?
Tak sobie skomentowałem news na stronie www.myportal.pl (tam można zdobyć AQQ - choćby dla przetestowania) wychwalający ich program na podstawie testu:
Cytuj:
Do administratorów sieci AQQ - może trochę skromności? Napisalibyście, że jest jednym z najlepszych polskich komunikatorów, a nie go idealizujecie!
Chchecie podstawowy błąd waszej pracy? Nikomu nie chce się stworzyć AQQ kompatybilnego z Win 98. Może się nie chce, może prace wrą, lecz za wolno. Jeżeli uważacie się za konkurencję dla np. sieci GG dlaczego tak jak oni nie stworzycie produktu dla WSZYSTKICH użytkowników? Sam mam Windows 98 i jestem z niego zadowolony, nie zamierzam zamieniać GG na Akuku, ponieważ wiem, że jego autorzy są operacyjno-systemowymi dyskryminatorami. Pewnie wszyscy teraz powiedzą: "TheNatoorat wal się AQQ wymiata GG śmierdzi". Niech sobie piszą - świadczy to tylko o ICH inteligencji.
Kolejna prośba do stworzycieli AQQ - zadbajcie o dobro wszystkich użytkowników, a jak nie chcecie, przyznajcie się po prostu, że wasz komunikator nie jest doskonały. Z 7 komunikatorów z jakimi miałem do czynienia WSZYSTKIE prócz waszego były kompatybilne ze wszystkimi wersjami Windowsa.
Nie olewajcie 30% użytkowników komputerów w Polsce, później nie skarżcie się że taki "szmelc" jak GG bije rekordy popularności.
Jeszcze raz do bluzgających niekurtularnie na GG - zniżę się do waszego poziomu - "AQQ śmierdzi".