Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2010, 15:08   #17567
Zoodix
Użytkownik Forum

Zoodix's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2008
Lokacja: Chełm

Stan: Na Emeryturze
Imię: Emerytnik
Gildia: ZUS
Świat: Chełm
Poziom: 738
Skille: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veltaxio Pokaż post
Jesli chodzi o dissy to faktycznie to mega glupota pisac takie rzeczy do tibi, ale kiedys za moich czasow jak baku spiewal ten hip hop to byla kupa zabawy, i wyszedl calkiem dobry kawalek "Ima i Zwidek sprowadzili go na ziemie" ta piosenka w 100% zawierala prawde o serverze i wydarzeniach ktore w tedy mialy miejsce.

Potem powstalo jeszcze kilka dissow ktore juz jedynie mialy za zadanie tworzyc napinki. Chociaz jeden kawalek bede pamietal dosc dlugo...

http://w946.wrzuta.pl/audio/3Gyp4RRD...s_na_duskiness

Seba mowisz ze masz 18 lat, ale twoje czyny swiadcza o tym ze jestes na etapie szkoly podstawowej, czlowieku naprawde twoje jaranie sie na tym forum jest coraz bardziej zalosne, chce ci tylko powiedziec ze 90% osob ktore tu pisza juz dawno zapomnialy o takim serverze jak Furora, jesli wiec chcesz kogos uswiadamiac to polecam tibia.xx bo tam jest sporo bocikow ktorzy placa rl cash za gpki na furorze, jesli chcesz zyskac szacunek i uznanie to zdecydowanie nie jest miejsce dla ciebie, moi osobisci wrogowie jak i znajomi z furory traktuja cie jak Rayla lub Mornetha, wierz mi na slowo ze nie jest to nic dobrego.

Kiedys propaganda wygladala duzo ciekawiej, byly zdjecia, napinki obu stron a teraz ? Zero oporu, ty piszesz a reszta expi, chwalisz sie ze zabijasz 200 lvle ale powiedz mi jaki to problem, tlumaczylem ci juz ze 5-6 60 lvli sklada lajtowo 200 knighta, myslisz ze czemu olalem ta gre ? Cipy soft sa takie ulomne ze nastawiaja sie na graczy w przedziale wiekowym 12-14 lat. Furora jest specyficznym serverem gdzie 200 lvl to jest tak jak 100 lvl na innym servie, mozesz sie chwalic ze zabiles jakiegos westa czy since knighta ale tak szczerze to nie pamietam by cos oni robili na wojnie, pewnie sa to kolejne dzieci neo ktore placa za pro + wykupuja gpki by potem isc walic z lodowych gfb na smokach .

Pewnie zaraz mi napiszesz ze nie zabronie ci tu pisac i ze panuje wolnosc slowa, ale czlowieku na Boga czy ty majac 18 lat nie widzisz ze sie kompromitujesz i z kazdym kolejnym postem dobijasz nas w miare normalnych coraz bardziej ?

Jestem ciekaw kto na tym forum popiera ten styl ktorym posluguje sie seba.

Napewno ten z dyskobolem w avatarku ale czy masz jeszcze jakis ziomow ?

Ostatnio czytalem to forum i znalazlem posta niejakiego mili po ktorym seba cos napisal a mila w kolejnym poscie przepraszal juz za swoje zachowanie, nie wiem co robi Opi i Infamia ale takich ludzi to trzeba wyp***** z servera jak najszybciej.

Karol Urban juz polecial z Legii ? Chyba w poniedzialek leci Urban, Skorza i Bakero... normalnie jaja jak berety !

I zebys seba nie pisal ze nonejmem jestem to ci napisze ze kiedys gralem Imargamem, bylem glownym propagandowcem w takich serwisach jak tibia.pl, com, de.

Za wszelkie bledy przepraszam ale niemam ochoty sprawdzac tych bzdur !

potwierdzam diss vol.4 jest zajebisty i zgodze sie co do tego ze duzo ludzi pisze na tym forum ale tu niegra
Zoodix jest offline   Odpowiedz z Cytatem