Zobacz pojedynczy post
stary 26-02-2005, 10:19   #98
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
W sie od hh odczepcie... To nie tylko muzyka (rap) ale też graffiti i b-boying
czy ty nie mówisz o sub-kulturze (Nie wiem jak się pisze)?

Cytuj:
A co większość z was wie o tym? Nic!
Rozczaruję cię, to raczej ty nic o niej nie wiesz, albo jeśli już wiesz to nikt inny tego nie wie? A skąd ty qrna możesz wiedzieć czy ja wiem?

Cytuj:
Słyszał ktoś 2 kawałki i od razu mówi że hh jest be itp...
Słyszałem dużo kawałków hh, kiedyś nawet lubiłem, dopóki nie pojawiło sie "mnustwo kul ziomali" itp, od tej pory polski hh powoli traci..

Cytuj:
większość tekstów to nie są banalne historyjki o paleniu blantów i życiu na ulicy... tylko teksty które zawierają jakieś refleksje...
rofl, rofl, rofl.. Ta zgraja 'kul ziomali' (Nie mówię, że ty bo cie nie znam) 'refleksje' widzi właśnie w takich utworach gdzie ktoś recytuję jak to mu trudno, jakie to on miał problemy 'i wogóle'... Nie raz mówią prawdę, ale to żadna refleksja nie jest, bo to wie każdy, no chyba, że się mnie kumpel w klasie pyta czy złapano Husaina..

Podsumowanie: Kiedyś to było jeszcze do zniesienia, kilka kawałków było fajnych, ale teraz to wszystko sie stacza, a co najgorsze to "staczają" się niektórzy fani takiego Donia czy innego Peji*.

Btw. Niektórzy piszą, że w hh nie ma czegoś takiego jak kur.wa co 2 słowo, a potem pisze, że lubi Peję ://..

PS. W koncu jest jeden temat gdzie można zkonfrontować poglądy fanów metalu i hh, a nie jak to było wcześniej w tematch typu "Ma ktoś mp3 Tede?"...
Thero jest offline