Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
Piles kiedyś ze tak mówisz? Ja sięgałem po rzeczy tego typu i naprawdę nie ma co se z tego robić jaj , gdyż każdy kiedyś może być w takim stanie.
|
Wole pozostać ćpunem: d
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monte
Nie ma potrzeby. To co napisałeś jest oczywiste.
Chwilę temu wyśmiałeś ideę upicia się piwami, a przecież nie każdy akceptuje wódkę, więc uwalenie się piwem dla niektórych ma podobne efekty jak wódką. Niektórym starcza 0,5l, innym np. 8 piw, a po obu trunkach żołądek nie czuje się najlepiej ; )
Poza tym, piwo pasuje do oby dwu stanów, które wypisałeś. Oczywiście w mojej opinii.
|
Piwo jest moczopędne. Podczas oddawania moczu tracisz wodę w organizmie. Obniżony poziom wody w organizmie powoduje tzw. kaca.
Nie twierdzę, że piwem nie można sie nachlać.. Napisałem tylko czemu wódką bardziej
opłaca się upić.
Ja piwo preferuje do pierwszego stanu. Drugi istotnie, mozliwy jest, ale ja wolę w tym celu sięgnąć po wódkę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
Jak chcecie dość tanim kosztem , dobrze się upić przy czym zachować dobry smak to polecam Starożytna Sztukę Mieszania Kangurów.
|
Chyba niewielu znajdzie się desperatów. Jak już pić, to dobre. Tanio to ja mogę spirytus kupić. Tu chodzi o klimat, o kulturę.