Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Noradin
Świnie detektywi? Mój 3 letni kuzyn ma lepiej rozwiniętą wyobraźnię.
|
No to albo masz bystrego kuzyna, albo jestem w jakiś sposób upośledzony.
Cytuj:
Po co świniom fotel? Ta świnia wygląda jakby była jakąś ofiarą dla szatana albo coś ;D
|
Świnie dodałem spontanicznie bo... nie ogarniam tego całego kolorowania postaci niestety. Więc uznałem, że świnie graficznie fajnie wyglądają.
Cytuj:
To dirty cape chujsko wygląda (mniejsze od całej reszty),koryta z krwią?
|
To miało mieć rolę dowodów etc. dlatego dirty cape jest mniejsze i "schowane" za obeliskiem. Jak pojmę sztukę kolorowania postaci będę szczęśliwy, a jak na razie możecie poczekać na świński fejk.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arashel
@Mitoth
W paincie można powiększyć tak aby tej pikselozy nie było...
|
Już powiększyłem innymi proporcjami i wygląda o niebo lepiej.
Cytuj:
Bawienie się w fake'i wymaga czasu, mózgu, opanowania i nie posiadania nadziei że to ci przyniesie jakiekolwiek korzyści oprócz nic nie wartego respektu jakiś nieznanych ci osób kryjących się pod różnymi nick'ami i avatar'ami...
|
Nic innego nie oczekiwałem.
Cytuj:
Poza tym nie musisz tak się chwalić w co grasz bo to nic fajnego, wielki przereklamowany MMO, głupie FPS'y vide COD:MW2 i inne...
|
W serię Call of Duty gram od początku istnienia więc to nie kwestia reklamy tylko jakby uroku - tak samo jak było kiedyś z tibią... aż w końcu coś spieprzyli i mi się odechciało.
Cytuj:
A jak ci się nudzi to nie spamuj tutaj a wejdź sobie na czerwoną rurkę i się trochę po onanizuj, daje gwarancje że czas płynie szybciej...
|
Nie wiem jak
Ty ale wyrosłem z redtube, a w szkole nauczyłem się zwracać do innych pisząc DUŻĄ literą.