Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Napisz temu pokrzywdzonemu przez życie Kambie, że nie był taki mądry jak płacił za zabicie moich kumpli.
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dodaj jeszcze, że Elinta nie przejebał nic, bo został wypierdolony jak pies zanim cokolwiek zrobił
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym zapytaj jak mogłem cokolwiek wygrać jak tej wojny na dobrą sprawę nie było?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A jeśli chodzi o fragi, to pozdro, ale wygraliśmy do 4
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Poza tym Kamba wielki pro elo fajterze, który wojnę oglądał tylko w kreskówkach na Cartoon Network, albo na osiedlu jak się dzieci śnieżkami rzucały - gdyby mnie nikt nie hacknął na*******ał bym was razem z reszta
[EK] Rosi Thern / Wiszu: resztą*
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Dzięki misiek
[EK] Rosi Thern / Wiszu: A nie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: jeszcze jedno
[EK] Rosi Thern / Wiszu: zapytaj gdzie jest ich ekipa z innych serwerów
[EK] Rosi Thern / Wiszu: Pies Xardas pewnie ma w pizdu ziomów na Kyrze teraz, bo jest pro elo pvperem i każdy chce mu pomóc na Morganie
[EK] Rosi Thern / Wiszu: czy ziomale z kanałów zrobili podkop z Aurei i wyjść nie mogą?
[EK] Rosi Thern / Wiszu: @ Asz2212 Magsukie i te inne pewnie jakieś PACCe będą nowym ziomom ładować, albo coś w ten deseń. Ale i tak jak Elinta będzie chodził na akcje, to nasi nie będą musieli ich ganiać, bo on sam swoich powybija
A co do wojny z camelami - tak zafundowaliście nam taki wpierdol, że musiałem s*******ać na isare
|
Pierdolony zwisu za to ty widziales wojne kiedys kyrwa chodziles tylko i donosiles Suplaje hahahaahahaha ,a co do twoich kolegow nie przypominam sobie sytuacji zebym zaplacil komukolwiek takze nie zmyslaj spedalony glosie tylko laduj paka i donos suplaje ludzia na akcje