Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2010, 17:21   #6017
Elesar Inferno
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kambaa Pokaż post
Wiszu smieciu ciebie Nawet Waniek na akcje by nei wziol bo jestes popierdolonym noobem donoszacym tylko suplaje Zrozum to spedalony glosie ze jestes Smieciem dla wszystkich nikt cie nie szanuje ;]
Ehh, Kamba ty nie zrozumiesz prawda? Nie możesz ścierpieć tego, że tak mnie nienawidzisz, tak mnie nie cierpisz, a ja nadal jestem wyżej niż ty kiedykolwiek będziesz, prawda?
Jesteś zerem, zawsze byłeś psem na posyłki innych - pogódź się z tym. Może i donosiłem supplies, tak samo jak i płaciłem ludziom walczącym za bless i co z tego? Podnieca cie na*******anie o tym samym non stop? Jeśli tak, to pewnie musisz mieć zajebiście biały pokój, bo argument masz cały czas jeden i to w chuj mizerny...

Co do tego kto by mnie wziął na akcje - gdyby ludzie tacy jak ty (albo Waniek (bez urazy), rofl) dobierali skład, albo byliby za cokolwiek odpowiedzialni tutaj, to stawiam mieszkanie w Warszawie i 100 000 000 pln, że stracilibyście serwer w nie dłużej niż 30 dni.

A na koniec chciałbym poradzić ci, byś wziOŁ słownik i używał go wypowiadając się, ewentualnie zaczOŁ chodzić do szkoły - przyda ci się jak już nie będziesz mógł grać w Tibię.

Z pozdrowieniami dla żydowskiego ścierwa :*
Elesar Inferno jest offline   Odpowiedz z Cytatem