Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2010, 19:19   #6020
Kambaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno Pokaż post
Ehh, Kamba ty nie zrozumiesz prawda? Nie możesz ścierpieć tego, że tak mnie nienawidzisz, tak mnie nie cierpisz, a ja nadal jestem wyżej niż ty kiedykolwiek będziesz, prawda?
Jesteś zerem, zawsze byłeś psem na posyłki innych - pogódź się z tym. Może i donosiłem supplies, tak samo jak i płaciłem ludziom walczącym za bless i co z tego? Podnieca cie na*******anie o tym samym non stop? Jeśli tak, to pewnie musisz mieć zajebiście biały pokój, bo argument masz cały czas jeden i to w chuj mizerny...

Co do tego kto by mnie wziął na akcje - gdyby ludzie tacy jak ty (albo Waniek (bez urazy), rofl) dobierali skład, albo byliby za cokolwiek odpowiedzialni tutaj, to stawiam mieszkanie w Warszawie i 100 000 000 pln, że stracilibyście serwer w nie dłużej niż 30 dni.

A na koniec chciałbym poradzić ci, byś wziOŁ słownik i używał go wypowiadając się, ewentualnie zaczOŁ chodzić do szkoły - przyda ci się jak już nie będziesz mógł grać w Tibię.

Z pozdrowieniami dla żydowskiego ścierwa :*

AHHAAHAH nigdy nie bylem zalezny od nikogo i nigdy nie bylem "psem" na posylki wiszu zrozum nikt cie nie lubi a tym bardziej nie szanuje a co do tego ze jestes wyzej chyba w wchodzeniu w dupe eterowi i Akonowi =] Akon juz nie raz mial z ciebie beke ze kurwa chcesz byc kims a nie mozesz takze pozdro pocwicz parcelu.

A na koniec ci powiem ze szkoła u mnie nigdy nie stała na pierwszym miejscu zawsze skupialem sie 100% na Piłce wiec wyjebuj.

PS. Pozdrów Babcie bo zeby w wieku 24 lat mieszkac z Babcia to musi byc rekord swiata i okolic ;D acha i dodaj na NK smieszne obrazki hahaahah jestes zenujacy w chuj
Kambaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem