Co do twojej niezależności, to grasz tutaj głównie dzięki Szejkowi, który po jednej z akcji uratował ci dupę.
W kwestii tego, że skupiałeś się na piłce - no musimy do przodu... jak drybluję to mówicie, że źle, jak podaję to też źle...
Co do chęci bycia kimś na Morganie - jedyne co chciałem osiągnąć, to możliwość gry w sposób, który mi się podoba i niepozwalanie na to, by jakieś psy pt. Kamba samowolnie mi w tym przeszkadzały i mi się to udało.
Co więcej, faktem jest, że część osób z vt zwracało się do mnie o pomoc (i w sumie nadal piszą) jak nie było Akona, czy Etera, więc sądzę, że coś tym
włażeniem w dupę udało mi się osiągnąć i szczerze jebie mnie to, czy Akon / Eter / Miodu czy ktokolwiek inny miał bekę z tego jak podchodzę, a raczej podchodziłem do gry.
Tyyy, ja widzę, że musisz mieć kurewsko najebane jeśli próbujesz mnie ośmieszyć takimi argumentami, ale cóż - fail jebany matole.
Primo - mam 21 lat (rocznikowo 22), secundo mieszkam z babcią, bo nie mieszkam z rodzicami od kilku lat jebany kretynie, który jedyne co potrafi to kaleczyć język i ciągnąć hajs od starych.
Tertio - gratuluję sposobu na spędzanie wolnego czasu, przeglądając moje galerie na nk, hahaha. Jak chcesz to mogę podać ci jeszcze mój login na grono.net to też sobie pooglądasz, chcesz?
No, poza tym to jest mój ostatni post dla ciebie, żydowski śmieciu. Baju :*