Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2010, 15:17   #6053
Kambaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kakej92 Pokaż post
Będę obiektywny: na razie przegrywacie i nie oszukujmy się, że nie. Może ktoś do Was przyjdzie, ja tego nie wiem (mam nadzieje, że tak i będzie prawdziwe oro), bo chce wreszcie Kakejem pobiegać na ob jakieś

P.S Zyga rybaku odezwij się do mnie i na kyrze na tego hunta pójdziemy w sobotę.

p.s 2 kurwa fajkiem przypaliłem sobie bluzę kurwaaaaaaaaaaaaa

edit: 12:23 You advanced from Level 79 to Level 80. wreeeeszcie

Ale kakej sluchaj we flow kazdy na ciebie wjezdzal ze "nie chcemy tutaj takiego nooba , niech kakej wy*******a frajerzyna , " i takie tam a teraz z nimi jestes widzisz zchowujesz sie troche jak Kura zmieniasz strony bo idziesz tam gdzie ci latwiej/ lepiej takie jest moje zdanie

Btw. i nie to ze ci wjezdzam bo gadalismy nie raz i jestes wporzadku ale takie jest moje odczucie

--- Kambaa dodał 2 minut i 46 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiszczuPefalpe Pokaż post
Noobie jak tylko poznam twoje tibijskie imie to cie dedne z moim Uriza Pk Teamem albo sama cie zkombuje bo mi na nooba i pekera wygladasz. nie bede tolerowac na moim swiecie takich wyczynow.

Pani morgany i tibi
Wladczyni wszechswiata, bagien venorskich i czelusci fibulskich
Potezna i wspaniala
Niepokonana i nieulegla
Bojowniczka sciemiezonych i uciskanych
Boska
URIZA!!!
A ty zamknij pizde kurwa znalazles sobie jakie popierdolone hobby robiac z siebie idiote na forach wyjebuj do szkoly i nie zasmiecaj forum xd

Ostatnio edytowany przez Kambaa - 19-03-2010 o 15:17. Powód: Automerged Doublepost
Kambaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem