Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2010, 18:39   #6060
_Dari__
Użytkownik Forum

_Dari__'s Avatar

Data dołączenia: 18 04 2008

Domyślny

W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!

W swej skromnej wypowiedzi chciałbym poruszyć dwie sprawy. Pierwszą z nich są słowa członka owego forum dyskusyjnego o nicku Kambaa. Dokładniej chodzi mi o ową wypowiedź: (a właściwie jej część)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kambaa Pokaż post
A ty zamknij pizde kurwa znalazles sobie jakie popierdolone hobby robiac z siebie idiote na forach wyjebuj do szkoly i nie zasmiecaj forum xd
Kambaa, nie do końca potrafię zrozumieć wrogość przejawiającą się w tym poście w stosunku do mego wiernego druha Urizy, jak też sam sens twoich wypocin. Wszak wiesz, iż jutro jest sobota, dzień wolny w większości szkół w Polsce, więc wysyłanie mego kompana do szkoły jest, bądź co bądź, odrobinę bezcelowe. Jeżeli jednak martwi Cię edukacja Urizy, zapewniam Cię, iż w poniedziałek o brzasku mój druh pośpieszy do wrót swego przybytku wiedzy. Wracając jednak do wrogości, jak i ogromnej krytyki, którą zrzucasz na wszystkich członków owej dyskusji, w stosunku do Ciebie idealnie pasują słowa Tadeusza Boya-Żelańskiego:

"Krytyk i eunuch z jednej są parafii,
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi"

Drugą część mego posta poświęcić zamierzam na krótką wypowiedź członka naszej dyskusji o dumnie brzmiącym imieniu Jezior666:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jezior666 Pokaż post
a najlepiej to zgloscie sie do lidera uriza moze on wam udzieli lekcji jak zrobic dobra akcje xD
Cóż pomijając oczywisty fakt, iż nasze akcje oprócz skuteczności zawierały wiele polotu i fantazji (odsyłam do naszych filmików na portalu youtube.com), i z pewnością moglibyśmy udzielić niezbędnych wskazówek danym graczom, to jednak przypominam, iż ja i Uriza należymy do Flow. Odsyłam tu do naszego oświadczenia z dnia 18.04.2008 (http://forum.tibia.pl/showthread.php...31#post2008531), gdzie oficjalnie zadeklarowaliśmy się po stronie Flow (ówcześnie No Pay, No Play). A więc drogi Jeziorze666, twą wypowiedź traktują jako całkiem dobry i udany żart.

To wszystko co chciałbym wam przekazać, bywalcy tego forum. Wraz z Urizą staramy się cichutko czuwać nad spokojem na naszym drogim serverze (mimo oczywistego świństwa jakie uczyniliście w stosunku do Urizy)

KU LEPSZEJ MORGANIE !!!

Dziękuję za czytanie, i przepraszam za błędy.
I staniemy po stronie rebelii !!
_Dari__ jest offline   Odpowiedz z Cytatem