Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2010, 14:56   #8
kambos
Guest

Domyślny nabor adminow

1. Siemanko z tej strony kamil lat 19 na codzień się uczę a w weekendy pracuje lubię też grać w piłkę nożną oraz siatkówkę...
2.Gram od czterech lat około!Na tym serwerze praktycznie od początku jego istnienia ... nie posiadam admina na żadnym serwerze dlatego tym bardziej jestem zainteresowany! a mój nick to oczywiście VODKA BOLS
3. nie byłem karany ponieważ zachowuje kulturę oraz staram się przestrzegać wytyczonych zasad! ogólnie mam dobre stosunki z adminami
4.średnio ale doczytam jeszcze
5.Podoba mi się to że jest wysoki poziom oraz można dogadać się z współgraczami chciałbym przede wszystkim wstawić jakąś ciekawą muzyczkę przy rozpoczęciu mapki oraz po zakończonych rundach...ogólnie nie mam zastrzeżeń do serwera mapek jest dużo głosowania są co do zmiany mapy..tak więc jak pisałem wstawił bym tą muzyczkę żeby było ciekawiej
6. hmmm dlaczego ja?! może dlatego że mam dobre kontakty z adminami,dobrym poziomem reprezentował bym ten serwer, jeśli chodzi o kulturę oraz umiejętności jakie posiadam w grze counter-strike i jeszcze jedna sprawa jest taka żę czasami na serwer wchodzą ludzie których nie interesuje rywalizacja w grze tylko chęć popsucia wszystkim dobrej zabawy... wiecie o co mi chodzi miłego wybierania adminów i do zobaczenia na serwerze ach bym zapomniał od około pół roku zawsze jestem w top 15 i moje ostatnie wyniki to jak dobrze pamiętam 2,3,5,3 miejsce mogli byście mi dać szansę

Ostatnio edytowany przez kambos - 20-03-2010 o 15:06.