Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2010, 16:34   #9
.1nvers
Guest

Domyślny ja

Dzień dobry. Na wstępie mówię! nie proszę się o admina, sprawdzam czy byśta chcieli. Z chrztu imię otrzymałem niezwykle zacne, mianowicie Łukasz (wszystkie dupy szczają jak usłyszą to imię, ale mniejsza o to). Mam 21 lat. Pracuję sobie. W cs'a gram od łohohoho i jeszcze dłużej od kiedy opanowałem do perfekcji narząd ruchu kończyn górnych, czyli około 8 lat. U was troszku gram, dość często. Nicka mam .1nvers. Nie posiadam. Dostałem od ch... banów za "czity" paranoja co się z tym światem dzieje, a u was nie przypominam sobie (sorry dzisiaj za rzut HE na awp_wall, nie wiem na ile bo w konsoli nie jest napisane). Nie jestem w konflikcie z żadnym z adminów, O. Umiem zmieniać mapy, kickować, banować i ładnie pisać na środeczku białymi literkami. Taka była moja znajomość AMX za dawnych czasów, teraz to nie wiem , ale bardzo szybko się uczę. Podoba/ją mi się dobre ustawienia serva, mam tu mały ping itd. Nie podoba mnie się nazwa, ale to taki szczegół, no dobra, duży problem Pomysły będę przedstawiał jak zostanę adminem, teraz nie będę na marne wykorzystywał mojej weny twórczej. Przekonać was mogę sobą, gram, widzicie jak się zachowuję i takie tam, pisać o sobie nie lubię i walić ściemy też. Na koniec, MÓJ INTERP TO 0.022! i odczep się jeden z drugim. A i lubię rozmawiać i proszę mnie nie uciszać! Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez .1nvers - 20-03-2010 o 16:37.