uahsuhausa tak posty nabija bo tak strasznie mi są potrzebne że sprzedam to konto potem na allegro LOL
jak to coś można w ogóle nazwać mmorpg LOL
* styl gry oparty na grze fabularnej czyli: zadania do wypełnienia (questy), potwory do pokonania, łup do zdobycia, "nabicie" poziomu; ( ty to zadaniami nazywasz idź zabij to i to masz 100 ruchów i koniec na dzień LOL )
* system rozwijania postaci: wzrost umiejętności i/lub poziomu postaci, dzięki zdobytym punktom doświadczenia;
* ekonomię opartą na handlu między graczami lub między graczami a NPCami;
* system gildii lub klanów, do których mogą dołączać gracze;
* Mistrzów Gry, którzy nadzorują świat gry.
* administratorów, którzy nadzorują pracę serwera gry.
jak dla mnie tego nie można nazwać mmorpg

to jest prędzej parodia gry mmorpg
gdzie tu jakiś ciekawy system pvp:> skille ciekawe?:> o efektach już wspominać nie będę hahahahhaha
system gildi i klanów a jaki to ma tam sens:> nie można nawet przeprowadzić urozmaiconej wojny klanowej czy Gildiowej :> można mieć zamek czy jakąś siedzibe gildi??:>
Mistrzowie gry nadzorujący świat

powiem ci coś grałem w tą grę jak była na początku chciałem sprawdzić i się pośmiać

na 50 lvl było koniec fabuły heheeheheh i ten Niby Mistrz Gry wystawiał przedmioty które nie spotkach w grze na aukcjach więc jaki to ma sens jak taki ktoś ingeruje w życie gry hehehe żałosne
a poza tym zobacz Margonem

10000000000x razy lepsza niż to coś śmiesznie naśladujące Margonem hehehe żałosne