Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2010, 21:34   #11
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
Domyślny

Jo, jak i Invers urodzilem sie we Wsi. Mojo rodzinno mieścina są Walidrogi. Ze chrztu dostałem imie Kamil (chocioż ksiądz loł w pory jak to słyszoł). Do niedawna byłem kaleką, teraz juz prawie w pełni sprawny fizycznie, chocioż czasami to mnie ząb z tylnego szerega napierdziela.
Chciołom tysz dodać, ze we ceesa to gram dosc czestawo, nawet owniem wam ranking. Kiedyś miałem papużke, ale dołem jej gume, co by robiła balony i umrzyła, no kur*a.
Kota tysz miołem, Mruczek sie zwał, ino skurczysyn bo błocie łazić lubiał, tom go raz z bratem w domestosie wyprali i skurczysynowi sie sierść wypadło. Długo już nie żył, bo jesc gnida nie chciał.
Poza tym, w csa gram dobry kawał czasu, od początku szczelołem do u was. Czasem to i nawet w głowe.
Amxa ogarniom, bo to moj drugi jezyk jest. U nas w Walidrogach, to nawet tramwaja mamy, nie to co w Gliwicach. Nawet asfalt mamy na główny drodze, ino na noc to chopy zwijaja, co by nam kury nie wydziobały.
Kiedyś to jo sie bił z jedym adminem, co sie zwoł Bebilon, ale ju jest dobrze, bo my sie nie spotykomy, nawet Kaktus mam nadziejo, ze mnie polubiał troszku od tamtego czasu.
Serwer wasz jest jedwabisty, u nas w Walidrogach, to wszystke chopy z remizy paczo jak grom i nawte czasem browara postawio za staty, wiec zmienioc to ja bych nic nie chcioł.

A tak na koniec dodam, ze adminowałem juz na serwerach Ster-gaming.pl
Do tej pory jestem administratorem serwera HNS, nigdy nie było na mnie zadnej słusznej skargi, wiec mam wrażenie, ze dobrze pelnie swoja funkcje.
Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, jak sie uprzec to moge nawet swoja frekwencje na serwerze poprawic

To wroga sugestia, pożera cię jak bestia,
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]

Ostatnio edytowany przez Avallach - 21-03-2010 o 08:18.
Avallach jest offline